9 υπερβελτιωμένα μοντέλα της SEMA 2015

Υπερβολές;

  • -
  • -

Μερικές φορές ο κόσμος υπερβάλει. Στην αμερικάνικη έκθεση SEMA όμως υπερβάλει συχνά και όλη η υπερβολή των δημιουργών περνάει στο… αυτοκίνητο-δημιούργημά τους. Παρακάτω μπορούμε να δούμε 9 από αυτές τις υπερβολές, που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη έκθεση.

Kuhl Racing Nissan GT-R
Πιο φαρδύ και πιο επιθετικό με διαφορετικούς προφυλακτήρες και αρκετές ακόμα επεμβάσεις τόσο μηχανολογικά όσο και στιλιστικά. Αυτό που κάνει όμως το συγκεκριμένο GT-R ξεχωριστό είναι η ιδιαίτερη εξωτερική –λαμπερή- απόχρωση.




Ford Equadoliner

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα Ford Ecoliner του 1962 με… 4.000 ίππους και εξαρτήματα από Corvette C7. H ιπποδύναμη προέρχεται από 4 διαφορετικά μοτέρ των 4.8 lt V8 της Ford.

Ένα «ειδικό» σχολικό
Μπορεί να μην εμπιστευόμουν το παιδί μου μέσα στο συγκεκριμένο σχολικό λεωφορείο, αλλά δεν παύει να εντυπωσιάζει  το ιδιαίτερο μοντέλο. Είναι χρονολογίας 1954 και εφοδιάζεται με έναν diesel κινητήρα των 5,9 λίτρων.

«Σκουριασμένη» 5άρα
Η συγκεκριμένη BMW Σειρά 5 Ε28 έχει βαφτεί με ένα ξεχωριστό χρώμα, αυτό της… σκουριάς. Εκτός όμως από αυτό, η 5άρα φορά ένα φαρδύ «κουστούμι» και έναν 3.7 κινητήρα 500 ίππων (από Μ5).

Παγωτατζίδικο του ‘50
Ποιος δεν θα ήθελε να αγοράσει παγωτό από το συγκεκριμένο βελτιωμένο μοντέλο; Μηχανικά κομμάτια από Corvette και ο V8 κινητήρας σίγουρα θα τρομάζει τους μικρούς φίλους…

Valyrian Steel
Ο καλλιτέχνης Henry Chang παρουσίασε ένα… γλυπτό με ρόδες! Σίγουρα ο κατασκευαστής είναι fan του γνωστού σίριαλ Game of Thrones, μιας και εκεί χρησιμοποιείται η έκφραση Valyrian Steel. Το μοτέρ είναι δανεισμένο από τη νέα Mustang.

Fab Fours Legend 2
To καταπράσινο Wrangler έχει σκοπό να μην σταματήσει πουθενά. Φοράει 24 ιντσών ζάντες και τεράστια ελαστικά. Η GM Performance εφοδίασε το «θηρίο» με μοτέρ 480 ίππων, ώστε να απελευθερώνει από μέσα του τον… Χάλκ.



Smart ForTwo

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε: τα κέρατα είναι… αληθινά και εξέχουν από το αμάξωμα του λιλιπούτειου μοντέλου.  Ο εμπνευστής του έργου είχε την ιδέα όμως να σχεδιάσει το πλάσμα που φέρει τα κέρατα και γι’αυτό ζωγράφισε ένα μινόταυρο-ζόμπι.


Superman Chrysler 300C

Προφανώς και ο κάτοχος του… αριστουργήματος είναι φανατικός του Clark Kent ή αλλιώς Superman.  Εκτός από τις lambo στιλ πόρτες, έχουν χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά τα χρώματα του super ήρωα, το μπλε, το κόκκινο και το κίτρινο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...