Αυτό είναι το νέο Infiniti Q30

Το premium hatch μοντέλο έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο διαδίκτυο, ενώ το παγκόσμιο ντεμπούτο του θα το κάνει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης 2015

  • -
  • -

Μετά από αρκετές ανεπίσημες φωτογραφίες και το πρωτότυπο μοντέλο που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013, το Infiniti Q30 έκανε επιτέλους την εμφάνισή του στους φίλους του διαδικτύου. Από τη μοναδική φωτογραφία παρατηρούμε ότι υιοθετεί την ιαπωνική σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας με έναν εμπρός προφυλακτήρα που ξεχωρίζει από τις ιδιαίτερες γραμμές του. Εξωτερικά, φέρει αρκετές φουτουριστικές πινελιές, ωστόσο κράτησαν στην άκρη τις «υπερβολές» του πρωτότυπου κρατώντας το όσο πιο γήινο μπορεί να είναι.

Η έκδοση Q30 2.2d εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 2.2 της Mercedes-Benz, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα για την απόδοση του συγκεκριμένου κινητήρα. Αν κρίνουμε ότι το Q50 φοράει το ίδιο μηχανικό σύνολο και αποδίδει 170 ίππους και 400 Nm, τότε κάτι παρόμοιο αναμένουμε και για το νέο hatchback της Infiniti. Επίσης, συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Τέλος, το Q30 θα παραχθεί στο εργοστάσιο της Nissan, στο Sunderland, όπου θα ξεκινήσει και στο μέλλον η crossover εκδοχή, QX30.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...