5ο Athens Auto, Moto & Classic Festival

ΜΕC Παιανίας, 8-11 Μαΐου 2015

  • -
  • -

Ένα ταξίδι στην εξέλιξη της αυτοκίνησης και της μετακίνησης μας προσφέρουν η EXPOCLASSIC και το περιοδικό CLASSIC CENTURY με την πέμπτη αθηναϊκή έκθεση κλασικών οχημάτων που θα πραγματοποιηθεί 8-11 Μαΐου 2015, στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Παιανία.

Μετά τις διοργανώσεις του 2011 (Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου), του 2012 και 2013 (MEC Παιανίας) και του 2014 (Γήπεδο Τae kwon do)- οι κλασικές αξίες επί τροχών θα συγκεντρωθούν και πάλι στην Παιανία. Καλογυαλισμένες και ετοιμοπόλεμες, θα προκαλέσουν τον θαυμασμό και θα μας μεταφέρουν σε εποχές όπου τέχνη και μηχανή γίνονται ένα.

Τους λάτρεις της αυτοκίνησης αλλά και όσους θέλουν να μάθουν γι’ αυτήν, περιμένουν, όπως πάντα, πολλές εκπλήξεις. Πέρα επομένως από τα κλασικά αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες αλλά και τα ποδήλατα, τους επισκέπτες θα περιμένουν και δύο παλιά αστικά λεωφορεία που σίγουρα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και θα εντυπωσιάσουν τους νεότερους. 

Και όχι μόνο. Το γοητευτικό ταξίδι στην ιστορία των τροχών θα συμπληρώσει παράλληλη έκθεση φωτογραφίας που με τις εκατοντάδες εικόνες της θα μας μεταφέρει σε άλλες εποχές και στο πώς ο άνθρωπος συνδέθηκε με τα οχήματα ως μέσα μετακίνησης, εργασίας ή διασκέδασης.

Την έκθεση, επίσης, θα πλαισιώσουν ομιλίες για την οδική ασφάλεια, τις αναπαλαιώσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τους τροχούς.

Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί μεγάλο παζάρι πώλησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και για σχετικές υπηρεσίες και προϊόντα, από επαγγελματίες του χώρου.

Αγαπημένα happening, όπως τα καλλιστεία, θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν το ωραιότερο αυτοκίνητο και μηχανή. Και φυσικά δεν θα λείψουν παράλληλες δράσεις όπως η παρουσίαση συλλογών και συλλεκτών, παλαιών αντικειμένων, μουσικής από τις δεκαετίες 1950-1970. Αλλά και πολλές άλλες αναμνήσεις από τον 20ο αιώνα.

Πηγή: Δελτίο Τύπου


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...