Αυτό είναι το νέο VW Passat Alltrack

H VW αποκάλυψε την έκδοση Alltrack του νέου Passat στο Σαλόνι της Γενεύης

  • -
  • -

Το νέο Passat Alltrack βασίζεται στην τελευταία γενιά του Passat Variant, η οποία όμως έχει ψηλώσει κατά 27,5mm και έχει φορέσει μία πιο «crossoverοειδή» εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, μαύρα πλαστικά έχουν προστεθεί περιμετρικά  και στα τόξα των θόλων, δίνοντας έναν πιο off-road χαρακτήρα στο οικογενειακό μοντέλο. Επίσης, μιας και το μοντέλο προορίζεται να ταξιδεύει και εκτός δρόμου, η γερμανική φίρμα τοποθέτησε κάτω από το αυτοκίνητο πλάκες από ανοξείδωτο χάλυβα για την προστασία των ευάλωτων εξαρτημάτων.

Το νέο Passat Alltrack εξοπλίζεται με το σύστημα 4MOTION, το οποίο επιτρέπει την κίνηση και στους 4 τροχούς. Κύριο λόγο στην βασική κίνηση του οχήματος έχει ο μπροστινός άξονας, ωστόσο αν σε περίπτωση η πρόσφυση είναι μικρή στους μπροστινούς τροχούς, τότε το σύστημα Haldex μεταφέρει τη ροπή στον τροχό που «πατάει» καλύτερα. Η VW έχει προσθέσει και την επιλογή «Off-Road», που ρυθμίζει το σύστημα πέδησης, την απόκριση του γκαζιού, το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης ανάβασης και την σύστημα κατάβασης έτσι ώστε να επιτυγχάνει την καλύτερη πρόσφυση σε ολισθηρούς δρόμους.

Όπως είναι αναμενόμενο, κάτω από το καπό θα βρίσκονται οι κινητήρες του Passat Variant, που περιλαμβάνουν τον 1,4lt των 150 ίππων και τον 2λιτρο των 220 ίππων. Στους πετρελαιοκινητήρες συναντάμε 3 δίλιτρους TDI με 150, 190 και 240 ίππους. Το σύστημα XDS+ είναι στον στάνταρ εξοπλισμό για τους σβέλτους κινητήρες βενζίνης και diesel, το οποίο φρενάρει τον εσωτερικό τροχό κατά τη διάρκεια μιας στροφής, επιτρέποντας το όχημα να κρατήσει τη σταθερότητά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...