Νέο Audi TT: Άλλαξε ο Μανωλιός;

Τα πρώτα σκίτσα που έδωσε στη δημοσιότητα η Audi δείχνουν μεγάλη σχεδιαστική συγγένεια με το υπάρχον μοντέλο

  • -
  • -

Το εσωτερικό του νέου ΤΤ το έχουμε ήδη γνωρίσει, αφού η Audi μας το έδειξε στα πλαίσια της Έκθεσης CES 2014. Για το εξωτερικό, οι Γερμανοί ακολουθούν τη μέθοδο “με το σταγονόμετρο”, δίνοντάς μας σε πρώτη φάση κάποια σκίτσα του νέου μοντέλου από τα οποία βλέπουμε πως οι αλλαγές επικεντρώνονται στο εμπρός μέρος: φώτα-μάσκα-προφυλακτήρας. Ειδικά στο πλάι και πίσω η σχεδίαση ελάχιστα διαφέρει από το υπάρχον μοντέλο. Περισσότερα νέα περιμένουμε πάντως στον τομέα των κινητήρων, με τους νέους 1.8 TSI και 2.0 TSI να παίρνουν θέση κάτω από τα καπό του νέου ΤΤ.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί ο digital πίνακας οργάνων με τρισδιάστατη απεικόνιση. Ουσιαστικά πρόκειται για μια οθόνη LCD 12,3 ιντσών, η οποία συνεργάζεται και με το σύστημα πολυμέσων MMI της Audi. Μάλιστα, ο οδηγός έχει δύο επιλογές απεικόνισης των ενδείξεων: μια κλασική με μεγάλα όργανα και μία περισσότερο εστιασμένη στην ψυχαγωγία.

Περισσότερα νέα και φωτογραφίες για το Audi TT θα έχουμε πριν την επίσημη παρουσίασή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 4 Μαρτίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...