GOCAR Οδηγός Αγοράς

Τα καλύτερα μοντέλα για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και χρήσιμες συμβουλές για την αγορά και τη χρήση του αυτοκινήτου

  • -
  • -

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις αυτοκίνητο, πιο κατάλληλη εποχή δεν υπάρχει. Οι προσφορές των εταιρειών που παραδοσιακά περιμένουμε στο τέλος του χρόνου ‘τρέχουν’ ήδη και βγάζουν μάτι και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα απόσυρσης παλιού αυτοκινήτου, ρίχνουν την τιμή του καινούργιου σε απίστευτα χαμηλά νούμερα. Άσε που το μέτρο της απόσυρσης επίσημα τελειώνει τον Γενάρη και παραμένει άγνωστο αν τελικά αποφασιστεί η παράτασή του και το 2014. Όσο για το τι θα αγοράσεις, αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τα ‘θέλω’ σου. Δεν είναι τυχαίος ο τρόπος που ‘χτίσαμε’ τον GOCAR Οδηγό Αγοράς. Κάνουμε τις προτάσεις μας με βάση ανάγκες, συναισθήματα, επιθυμίες και υπηρεσίες και όχι με τις κατηγορίες των αυτοκινήτων! Γιατί, πώς να το κάνουμε, μπορεί να γράφουμε για αυτοκίνητα, αλλά απευθυνόμαστε σε ανθρώπους.

 

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ GOCAR ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΔΩ

 

Αλλά ο οδηγός μας δεν σταματά εκεί. Καταπιάνεται και με κρίσιμα διλήμματα που βασανίζουν στην αγορά, όπως την επιλογή καινούργιου ή μεταχειρισμένου, diesel ή βενζίνης, αυτόματου ή χειροκίνητου κιβωτίου, τον τρόπο απόκτησης (μετρητά, δόσεις ή χρονομίσθωση). Τέλος, αναλύουμε τους τομείς των ελαστικών και της online ασφάλισης, για να ολοκληρώσουμε τον Απόλυτο Οδηγό Αγοράς αυτοκινήτου.

 

ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ GOCAR ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...