Ford B-MAX: Νο1 στην Ευρώπη

Αναδείχτηκε το δημοφιλέστερο μικρό πολυμορφικό στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2013 με μερίδιο 15,8% στην κατηγορία του

  • -
  • -

Τα έξυπνα μικρά αυτοκίνητα έχουν πέραση. Με περισσότερες από 38.000 πωλήσεις, το Ford B-MAX αναδείχτηκε best-seller* στην κατηγορία μικρών πολυμορφικών πανευρωπαϊκά το πρώτο εξάμηνο του 2013. Μάλιστα, φαίνεται πως οι αγοραστές μικρών οχημάτων δίνουν πλέον μεγάλη σημασία στην τεχνολογία και τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αφού πάνω από το 80% των νέων B-MAX πουλήθηκε με Ford SYNC με φωνητικό έλεγχο και λειτουργία Emergency Assistance (με την οποία ειδοποιείται το τοπικό κέντρο υπηρεσιών επείγουσας ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος στις 26 γλώσσες που ομιλούνται σε 40 περιοχές στην Ευρώπη), το 22% με Active City Stop και το 12% με Rear View Camera. Ενδεικτική είναι επίσης η σταδιακή στροφή των Ευρωπαίων στη βενζίνη, αφού το 43% των αγοραστών του B-MAX επέλεξε τον κινητήρα Ford 1.0 EcoBoost, ο οποίος έχει αναδειχτεί “Διεθνής Κινητήρας της Χρονιάς” για το 2012 και 2013.

Το Ford B-MAX κατέκτησε μερίδιο 15,8% στις πωλήσεις μικρών πολυμορφικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, ξεπερνώντας σε πωλήσεις μοντέλα όπως τα Citroen C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz και Opel Meriva. Θυμίζουμε πως η παραγωγή του B-MAX ξεκίνησε στα μέσα του 2012, με πλήρη διαθεσιμότητα στην αγορά από το Νοέμβριο. Κύριο χαρακτηριστικό του B-MAX είναι το Ford Easy Access Door System που παρέχει απαράμιλλη πρόσβαση για επιβάτες και αποσκευές μέσω των εμπρός και των συρόμενων πίσω θυρών με ενσωματωμένες κολόνες.

 

 

* Ανάλυση στοιχείων ταξινομήσεων της RLPolk & Co. για τη Fordγια το πρώτο εξάμηνο του 2013, στις 19 Ευρωπαϊκές αγορές που παρακολουθεί η Fordκαι σύμφωνα την κατηγορία οχημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...