Άμεση παράδοση για το Opel Crossland, με όφελος έως 2.000 €

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Opel είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει όσους ψάχνουν ένα πρακτικό B-SUV, με άμεσα διαθέσιμα Crossland.

  • -
  • -

Το Opel Crossland, το B-SUV που συνδυάζει την εντυπωσιακή σχεδίαση, με την πρακτικότητα και τους μεγάλους για όλη την οικογένεια. Στην τελευταία του εκδοχή είναι ακόμα πιο ελκυστικό, χάρη στη νέα έκδοση Family Edition, με τον αποδοτικό κινητήρα 1.2 Turbo 110 ίππων και ένα ολοκληρωμένο πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Family Edition περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, προβολείς ομίχλης, κάμερα οπισθοπορείας, διζωνικός κλιματισμός (ECC) και Sight & Light Pack.

Το Crossland μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό του, ενώ ο χώρος των αποσκευών με χωρητικότητα από 410 έως και 1.255 lt (σε 2θέσια διαμόρφωση), είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία. Έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, αλλά και λύσεις όπως τα συρόμενα πίσω καθίσματα, αυξάνουν ακόμα περισσότερο το βαθμό πρακτικότητας και χρηστικότητας του Crossland. Φυσικά, είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προσταγές της εποχής όσον αφορά το σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, χάρη στο γνωστό Radio 4.0 IntelliLink.

Χάρη στο πρόγραμμα Family Time της Opel, το Opel Crossland διατίθεται σήμερα με όφελος έως €2.000, αναλόγως έκδοσης, ενώ προσφέρεται με άμεση παράδοση σε συγκεκριμένες εκδόσεις εξοπλισμού!