Eπετειακή προσφορά: Opel Insignia “120 Years” από 21.100€

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης

  • -
  • -

Με αφορμή τη συμπλήρωση 120 ετών από την παραγωγή του πρώτου της αυτοκινήτου, η Opel διαθέτει στην ελληνική αγορά τη ναυαρχίδα της, το Insignia, στην επετειακή έκδοση “120 Edition”, με πλούσιο εξοπλισμό και τιμή εκκίνησης τα 21.100 ευρώ.

Το Insignia αναδεικνύεται για τα εντυπωσιακά επίπεδα πρόσφυσης που προσφέρει, καθώς συνδυάζει τετρακίνηση Twinster all-wheel drive με κατανομή ροπής (torque vectoring) και πλαισίου Flex Ride. Χάρη στο τελευταίο, ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις, επιλέγοντας Standard, Sport ή Tour mode – κάτι πραγματικά σπάνιο στην κατηγορία συμπαγών αυτοκινήτων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 1.5 ECOTEC 165 PS


Παράλληλα, στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται μια ποικιλία συστημάτων υποβοήθησης όπως η μπροστινή κάμερα «Opel Eye» που διαθέτει Ένδειξη απόστασης προπορευόμενου οχήματος, Προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, Αναγνώριση επικείμενης σύγκρουσης με λειτουργία περιορισμού σύγκρουσης χαμηλής ταχύτητας, Υποβοήθηση επαναφοράς & διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας, και Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας.



Ακόμη, το επίπεδο άνεσης αυξάνεται και χάρη σε κάποια άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο αισθητήρας βροχής, η αυτόματη ρύθμιση προβολέων και ο ηλεκτρονικός διζωνικός κλιματισμός. Το Insignia “120 Edition” διαθέτει επίσης Multimedia Navi με συνδεσιμότητα Infotainment (2 USB ports, Aux) με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών.