Καλοκαιρινές προσφορές Nissan

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan δημιούργησε δελεαστικά πακέτα για όλα της τα μοντέλα

  • -
  • -

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης δημιούργησε νέα πακέτα προσφορών για όλα της τα μοντέλα. Έτσι, το ευρύχωρο και οικονομικό Pulsar, αλλά και το best seller της κατηγορίας Qashqai προσφέρονται με επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9% και δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής, με διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες.

Ακόμα πιο ελκυστικά είναι τα πράγματα σχετικά με το ιαπωνικό SUV, το Qashqai, για το οποίο η Nissan έχει ακόμα περισσότερες παροχές, με ξεχωριστές επιλογές που θα ανταποκριθούν στις επιθυμίες σας. Επιπλέον, το μεγάλο SUV, το X-Trail και το σκληροτράχηλο επαγγελματικό Navara προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Αναμφίβολα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το νέο Nissan Micra, το οποίο είναι διαθέσιμο σε πάρα πολλές εκδόσεις, με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, σε δελεαστικά πακέτα τιμών. Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο δίκτυο της Nissan και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.