NISSAN PULSAR. ΑΞΕΠΕΡΑΣΤO

Το οικογενειακό hatchback της Nissan εντυπωσιάζει με την τεχνολογία, το στυλ και την ευρυχωρία του και διατίθεται με προνομιακό επιτόκιο και ξεχωριστά δώρα, χάρη στις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της Nissan

  • -
  • -

Το Nissan PULSAR είναι η πιο έξυπνη επιλογή στα οικογενειακά hatchback συνδυάζοντας ιδανικά την προηγμένη τεχνολογία με εντυπωσιακό στυλ και αξεπέραστη ευρυχωρία. Μεγάλο ατού είναι βέβαια και οι κινητήρες που με κυρίαρχο στοιχείο την υπερτροφοδότηση, συνδυάζουν υψηλή απόδοση και αξεπέραστη οικονομία. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκάμα παίζει ο 1.2 DIG-T βενζίνης o οποίος χάρη στο ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης της Νissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προσφέρει σημαντικά αυξημένη απόδοση που φτάνει τους 135 ίππους και τα 206 Nm ροπής, από 115 PS και 190 Nm της απλής έκδοσης. Το συγκεκριμένο κιτ αναβάθμισης συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορούν να επιλέξουν όχι μόνο οι νέοι πελάτες της Nissan, αλλά και όσοι κατέχουν ήδη ένα PULSAR.

Οι υπόλοιπες επιλογές είναι, σε βενζίνη ο 1.6 DIG-T των 190 ίππων και σε πετρέλαιο ο 1.5 Diesel με 110 PS. Όλοι οι κινητήρες είναι πολύ φειδωλοί σε καύσιμο: ο 1.5 diesel έχει μέση κατανάλωση μόλις 3,6 lt/100 km, με τις αντίστοιχες τιμές για τις βενζινοκίνητες εκδόσεις 1.2 DIG-T και 1.6 DIG-T να είναι 5,0 και 5,9 lt/100 km.

Διάβασε εδώ τη δοκιμή του Nissan Pulsar 1.5 Diesel

 

Κορυφαία ευρυχωρία, προηγμένη τεχνολογία

Χάρη στο μακρύτερο μεταξόνιο στην κατηγορία του (2.700 mm) και την έξυπνη χωροταξία, το PULSAR προσφέρει χώρους που θα ζήλευαν πολύ μεγαλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα. Το πρακτικό πορτμπαγκάζ έχει μεγάλη χωρητικότητα 385 λίτρων, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να φτάσει τα 1.395 λίτρα με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος. Φυσικά, κάθε τι μέσα στην καμπίνα του PULSAR έχει δεχθεί ιδιαίτερης φροντίδας, από τα υλικά και τη συναρμογή μέχρι τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει σε μια υψηλού επιπέδου εμπειρία.

Για την άνεση, τον κύριο λόγο έχει η τελευταία γενιά του Nissan Connect. Έχει μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 5,8 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα με smartphones και πρόσβαση σε μια ποικιλία από εφαρμογές που εκτείνονται από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την ψυχαγωγία.



Στον τομέα της ασφάλειας, το PULSAR είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από συστήματα που συνήθως συναντώνται σε πολυτελή μοντέλα. Αιχμή του δόρατος είναι το προηγμένο Safety Shield της Nissan, που αποτελείται από μια παλέτα τεχνολογιών που συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν ένα πλήρες και ολοκληρωμένο “δίχτυ ασφάλειας” για τον οδηγό και τους επιβάτες. Χάρη στο Around View Monitor που συνθέτει εικόνες από τις μικροσκοπικές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στην μπροστινή γρίλια, την πίσω πόρτα και στους δύο πλαϊνούς καθρέπτες, προβάλλεται μια πανοραμική θέαση 360 μοιρών της περιοχής γύρω από το PULSAR, στην οθόνη του συστήματος Nissan Connect. Στο αίσθημα της απόλυτης εμπιστοσύνης συμβάλλουν ακόμη το Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης, το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων, η Προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου.

 

Η πιο συμφέρουσα επιλογή

Το Nissan PULSAR είναι τώρα και πιο ελκυστικό από ποτέ με τιμή που ξεκινά από 14.990 € μόλις. Και χάρη στις μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές της Nissan, απολαμβάνεις προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης και μοναδικά δώρα. Μη χάνεις χρόνο. Κάνε τώρα μια επίσκεψη στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο της Nissan και μάθε περισσότερες πληροφορίες.