Το εσωτερικό του Opel GT concept

Η γερμανική φίρμα “εξαφάνισε” όλα τα κουμπιά και τους διακόπτες

  • -
  • -

Λίγο πριν το Σαλόνι της Γενεύης, η Opel δημοσίευσε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πρωτότυπου GT, το οποίο δεν διαθέτει ούτε κουμπιά, αλλά ούτε και διακόπτες. Προφανώς, η γερμανική εταιρεία ήθελε την καμπίνα να είναι όσο “απλή” γίνεται, ενώ ταυτόχρονα να φέρει φουτουριστικά στοιχεία. Βέβαια η έλλειψη κουμπιών είναι υπέρ του συνολικού βάρους του μοντέλου, μιας και περιορίζεται μόλις στα 1.000 κιλά.

Η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο και διαθέτει αρκετές οθόνες και για τις βασικές ρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν υπάρχει ένα touchpad, ενώ το σύστημα αναγνωρίζει τον οδηγό και τις φωνητικές του εντολές. Το τιμόνι έχει ρετρό χαρακτήρα και η χρωματική εξατομίκευση… δεν έχει όρια!

Όπως έχουμε αναφέρει όμως εδώ, το Opel GT δεν κατασκευάστηκε με σκοπό να περάσει στην παραγωγή, αλλά να δείξει η γερμανική φίρμα νέες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν στα μελλοντικά της μοντέλα. 

Τέλος, περισσότερα στοιχεία θα έχουμε στο τέλος του μήνα, όταν πλησιάζει η αποκάλυψη του μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...