Insurancemarket app: Η ασφάλιση αυτοκινήτου στο κινητό σου!

Γιατί να ψάχνεις πού είναι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σου, τι καλύπτει και πότε λήγει, ενώ μπορείς να τα βλέπεις όλα στο κινητό σου ανά πάσα στιγμή, με ένα άγγιγμα;

  • -
  • -

Πολλοί οδηγοί προτιμούν της ευκολία και ταχύτητα της ασφάλισης του αυτοκινήτου τους διαδικτυακά. Σήμερα ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα: να απεμπλακούν τελείως από το χαρτί, με μια νέα εφαρμογή στο κινητό που περιλαμβάνει όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ο οδηγός. Είτε αναζητά τι ασφάλεια να κάνει στο αυτοκίνητό του, είτε χρειάζεται κάτι για ένα ήδη υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για όποιον θέλει να κλείσει online ασφάλεια. Με δεκάδες διακρίσεις για τις καινοτόμες υπηρεσίες του και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, κάνει την επιλογή ασφάλειας ακόμα πιο προσιτή. Πλέον, στις υπηρεσίες του έχει προστεθεί και το Insurancemarket App, μία καινοτόμος εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να έχεις άμεση πρόσβαση σε έγγραφα που αφορούν την ασφάλισή σου, χωρίς κλήσεις και περιττές αναμονές.

Το Insurancemarket App στο κινητό σου

Σίγουρα σε έχει κουράσει κι εσένα η διαδικασία της έκδοσης, πληρωμής και αποθήκευσης όλων των εγγράφων που αφορούν την ασφάλειά σου, είτε σε ψηφιακή είτε σε φυσική μορφή. Πλέον όμως αυτή η πολύπλοκη διαδικασία αλλάζει, αφού μπορείς να παρακολουθείς την ασφάλεια και τα έγγραφά σου, ανά πάσα στιγμή, με ένα κλικ από το κινητό σου. Το ίδιο ισχύει και αν προγραμματίζεις κάποιο οδικό ταξίδι στο εξωτερικό για το οποίο θα χρειαστείς Πράσινη Κάρτα.

Η εφαρμογή διευκολύνει τη ζωή σου, αλλά σου εξοικονομεί και χρήματα! Μπορείς να ζητήσεις νέα προσφορά χωρίς να συμπληρώσεις εκ νέου τα στοιχεία σου, με τη σύγκριση ασφαλειών να γίνεται τελικά ακόμα πιο εύκολη και άμεση.

Insurance Market App

Όσα σου προσφέρει το Insurance app

Με το Insurance Wallet έχεις στα χέρια σου ό,τι αφορά την ασφάλισή σου. Η πρωτοποριακή εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τα ασφαλιστήρια συμβόλαια του αυτοκινήτου σου με λίγα μόνο κλικ.

Κατεβάζοντας λοιπόν, το Insurancemarket App βλέπεις όλα τα ασφαλιστήριά σου και το status τους με μια ματιά, και μπορείς να τα εξοφλήσεις, να τα αλλάξεις ή να τα ακυρώσεις με ένα άγγιγμα. Επίσης, μπορείς να εκδόσεις Πράσινη Κάρτα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, και να βρεις όλα τα απαραίτητα τηλέφωνα ανάγκης (Φροντίδα ατυχήματος, Οδική βοήθεια κ.λπ.). Και, φυσικά, μπορείς να ζητήσεις μια νέα προσφορά ασφάλισης, χωρίς να καταχωρήσεις από την αρχή τα στοιχεία σου!

Στην εφαρμογή βλέπεις όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχεις στο insurancemarket. Μπορείς να δεις άμεσα, χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις, συμβόλαια για την ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, ταξί, φορτηγού, αγροτικού ή σκάφους, αλλά και όσα έχεις κάνει για ασφάλεια κατοικίας.

Τα πλεονεκτήματα της πιο ολοκληρωμένης πλατφόρμας ασφάλισης

Το insurancemarket.gr προσφέρει ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών στους πελάτες του. Πέρα από τη σύγκριση με ένα κλικ έως και 29 ασφαλιστικών εταιρειών και την υπηρεσία Best Price Alert που σε ενημερώνει για καλύτερες προσφορές, έχεις εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλες τις προσφορές, δωρεάν εξωδικαστικό συμβιβασμό & νομικές συμβουλές για την προστασία της δίκαιης αποζημίωσης για κάθε ασφάλισή σου και έως 12 άτοκες δόσεις.