Αξιοπιστία και οικονομία στην συντήρηση αυτοκινήτου, με την AUTOFIT

Αν ψάχνεις ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργείων για τα service του αυτοκινήτου σου, για να κάνεις οικονομία διατηρώντας την εγγύηση, σου έχουμε καλά νέα.

  • -
  • -

Η συντήρηση ενός αυτοκινήτου δεν είναι ένα ζήτημα που πρέπει να περνά απαρατήρητο. Η διαδικασία εύρεσης ενός αξιόπιστου συνεργείου, με τεχνογνωσία και ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας - πάντα με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή - είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που θα βοηθήσει στην μακροζωία του οχήματος. Όλα αυτά όμως, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, πρέπει να παρέχονται και σε συμφέρουσα τιμή. Δύσκολος συνδυασμός, αλλά χάρη στο δίκτυο συνεργείων της AUTOFIT είναι εφικτός! Οι ειδικά εκπαιδευμένοι μηχανικοί διαθέτουν την απαιτούμενη εμπειρία και γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το καλύτερο, για κάθε αυτοκίνητο.

autofit-adv-1

Γιατί να επιλέξεις την AUTOFIT για το service του αυτοκίνητου σου;

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη, με περισσότερα από 2.000 μέλη σε 14 χώρες. Αποτελούν ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Η επισκευή του αυτοκινήτου σου, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Οι τεχνικοί του δικτύου εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

autofit-adv-1

Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρεις ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch, Delphi, LUK, NGK, Denso, Gates, Hella Pagid κ.ά. Έτσι, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματός σου, συνεχίζει να ισχύει, ενώ η AUTOFIT παρέχει επιπλέον 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Άλλωστε, πρέπει να γνωρίζεις πως το 80% των ανταλλακτικών που βρίσκονται στο αυτοκίνητο σου παράγονται από εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών, και όχι από τους ίδιους τους κατασκευαστές οχημάτων.

Πώς επηρεάζει το περιβάλλον η συντήρηση του οχήματός σου;

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου έχει θετικό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος. Ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο εκπέμπει σημαντικά αυξημένους ρύπους, επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα, καταναλώνει περισσότερο καύσιμο, χρησιμοποιώντας περισσότερους φυσικούς πόρους αλλά και χρηματικούς, και τέλος, είναι επικίνδυνο για την ασφάλειά σου.

autofit-adv3

Στα συνεργεία AUTOFIT, το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει το αυτοκίνητο σου ώστε να απολαμβάνεις την οδήγηση άνετα και ξεκούραστα με το μικρότερο δυνατό κόστος συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν ενεργά ως επισκευαστές αλλά και εσύ ως καταναλωτής στην ορθή χρήση των οχημάτων με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά όπως είναι οι μπαταρίες, τα λιπαντικά, οι καταλύτες κ.λπ.

autofit-adv-4

Γιατί δεν χάνεται η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος;

Με βάση τους κανονισμούς Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς οποιοδήποτε συνεργείο για τη συντήρηση και τις επισκευές του αυτοκινήτου σου, τόσο στη διάρκεια της νομικά κατοχυρωμένης περιόδου εγγύησης, όσο και κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης περιόδου εγγύησης που ίσως υπάρχει. Η επισκευή ενός αυτοκινήτου σε ανεξάρτητο συνεργείο δεν ακυρώνει την εγγύηση του κατασκευαστή του οχήματος, εφόσον το συνεργείο:

  • Έχει επισκευάσει το αυτοκίνητο με βάση τις οδηγίες του κατασκευαστή.
  • Έχει χρησιμοποιήσει γνήσια ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης ή εφάμιλλης ποιότητας.

Γνήσια ανταλλακτικά είναι τα ανταλλακτικά που διανέμονται από τους κατασκευαστές των οχημάτων, και αυτά που φέρουν το λογότυπο της εταιρείας παραγωγής του εξαρτήματος η οποία προμηθεύει τον κατασκευαστή. Στις περισσότερες περιπτώσεις και τα δύο παράγονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, με τις ίδιες προδιαγραφές. Τα ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας είναι ανταλλακτικά κατασκευασμένα από ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής ανταλλακτικών, τα οποία είναι ποιότητας ισοδύναμης με το γνήσιο ανταλλακτικό.

autofit-adv-5

Άρα μπορείς πλέον να επιλέξεις τον επισκευαστή που εμπιστεύεσαι περισσότερο, χωρίς να δεσμεύεσαι από μία περιορισμένη λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων της αντιπροσωπείας. Η ισχύς της εγγύησης δεν προκύπτει από τη χρήση του επίσημου δικτύου, αλλά από την ουσιαστική, σωστή συντήρηση, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Βρες εδώ το κοντινότερο συνεργείο AUTOFIT.