Ανάκληση Volvo XC60

Για αντικατάσταση των βραχιόνων της πόρτας του χώρου αποσκευών

  • -
  • -

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS Α.Ε. εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO µοντέλο XC60.

Η ανάκληση αφορά σε 255 οχήµατα, µοντέλα ετών 2018 – 2019. Μετά από έρευνες της Volvo Cars, έχει εντοπιστεί ότι οι ηλεκτρικοί βραχίονες ανύψωσης της πόρτας του χώρου αποσκευών, ενδέχεται, υπό ορισµένες συνθήκες, να παγώσουν.

Αν συµβεί αυτό, θα προκληθεί θόρυβος ή απώλεια κίνησης κατά την λειτουργία της πόρτας του χώρου αποσκευών υπό συνθήκες παγετού, µε κίνδυνο διαχωρισµού των βραχιόνων ανύψωσης. Στη χειρότερη περίπτωση, αυτό µπορεί να οδηγήσει σε πλήρη διαχωρισµό των βραχιόνων, µε το ελατήριο να αποσπάται µε σηµαντική δύναµη µε κατεύθυνση προς τα πίσω, µε κίνδυνο πρόκλησης τραυµατισµού.

Μέχρι στιγµής δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω email/επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών αυτοκινήτων VOLVO σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση των βραχιόνων της πόρτας του χώρου αποσκευών, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CARS HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.