Video Fiat 500 Hybrid – 5+1 λόγοι να το κάνεις δικό σου

Το υβριδικό Fiat 500 εξακολουθεί να αποτελεί τη μοντέρνα εκδοχή ενός κλασικού μοντέλου, που όμως σήμερα είναι σύμφωνο με τις προσταγές της νέας εποχής

  • -
  • -
Video Fiat 500 Hybrid – 5+1 λόγοι να το κάνεις δικό σου

Το Fiat 500 αποτελεί ένα ιδιαίτερο μοντέλο, αποτελώντας τη σύγχρονη εκδοχή ενός κλασσικού αυτοκινήτου. Το μοναδικό του ντιζάιν, συνδυάζει τα μοντέρνα χαρακτηριστικά με τα ρετρό στοιχεία, παντρεύοντας ιδανικά το χθες με το σήμερα. Με τη σχεδίαση του να παραμένει το ίδιο θελκτική από τη μέρα που παρουσιάστηκε, τώρα εισέρχεται στη νέα εποχή της αυτοκίνησης που απαιτεί τα αυτοκίνητα να είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η ιταλική εταιρεία προσφέρει πλέον μία σειρά από εξηλεκτρισμένες εκδόσεις και το 500 είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα που απέκτησαν ήπιο υβριδικό σύστημα, με στόχο τη μείωση της κατανάλωσης και φυσικά των ρύπων.

Και όπως θα δείτε στην παραπάνω VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ έχεις 5+1 λόγους να το αποκτήσεις!

Στο παρακάτω link μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή, αλλά και αναλυτικά τις τιμές, τον εξοπλισμό και τα τεχνικά στοιχεία του μοντέλου για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Και αν θέλετε, πείτε μας και την γνώμη σας παρακάτω, στα σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ VIDEO ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ GOCAR

ΕΤΟΣ2016
ΤΙΜΗαπό 16.150 €
ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑαπό 15.150 €
Euro NCAP