Εφαρμογή της Porsche δείχνει τις καλύτερες διαδρομές του κόσμου

Δυστυχώς δεν λειτουργεί ακόμα στην Ελλάδα

  • -
  • -

Η εφαρμογή Porsche Road Trip λανσαρίστηκε πριν από περίπου μια εβδομάδα και κυκλοφορεί στις συσκευές iOS με τη γερμανική φίρμα να μας συστήνει τις καλύτερες οδηγικές διαδρομές του πλανήτη. Η Porsche επενδύει στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, ενώ με το πιο φρέσκο της app οι ιδιοκτήτες Porsche απλά καταχωρούν την επιθυμητή απόσταση του ταξιδιού που είναι διατεθειμένοι να κάνουν, καθώς και άλλους παράγοντες. Η εφαρμογή παραθέτει αρκετές προτεινόμενες διαδρομές. Παράλληλα, η κάθε διαδρομή προσφέρει κάποια προεπιλεγμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Η εν λόγω υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και στα μοντέλα της Porsche μέσω του συστήματος πολυμέσων, αλλά αυτό θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη νέα 911 και στα μετέπειτα μοντέλα.

Προς το παρόν, η εφαρμογή Porsche Road Trip δεν λειτουργεί στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα έχουν προστεθεί διαδρομές από τις χώρες Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Σύμφωνα με την εταιρεία, αργότερα θα αναβαθμιστεί με περισσότερες ενδιαφέρουσες διαδρομές και από άλλες χώρες του πλανήτη.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη δείτε εδώ, αλλά δεν μπορείτε να την κατεβάσετε. Ωστόσο, αυτό που μπορείτε να κατεβάσετε από iPad είναι το νέο μας τεύχος που είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...