Προσοχή στο Μαρούσι την Πέμπτη: Χαμός στους δρόμους λόγω της Υπερειδικής

Χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για την Υπερειδική διαδρομή του Ράλλυ Ακρόπολης. Όπως είναι φυσικό, στους γύρω δρόμους θα επικρατεί το αδιαχώρητο.

  • -
  • -

Η Υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) Σπύρος Λούης, αναμένεται να εντυπωσιάσει τους πάντες. Οι κορυφαίοι οδηγοί του WRC υπόσχονται μοναδικό θέαμα, με τη διαδρομή μέσα στο στάδιο να είναι ήδη έτοιμη.

oaka

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν δεκάδες χιλιάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την Super Special Stage, μήκους 1,95 χλμ. που θα φιλοξενήσει τα 70 πληρώματα. Οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30, ωστόσο από νωρίτερα, η αστυνομία θα προβεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση.

Πού θα απαγορεύεται η στάθμευση γύρω από το ΟΑΚΑ

Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 13.00 έως πέρατος του αγώνα, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Τα οχήματα στους γύρω δρόμους αναμένεται να είναι χιλιάδες, οπότε καλό είναι να αποφεύγετε την περιοχή εκείνη την ημέρα και ειδικά μετά τις μεσημεριανές ώρες.  

oaka

Η στάση και στάθμευση θα απαγορεύονται:

  • Σπύρου Λούη , στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφ. Κηφισίας και Κύμης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Ε.Η.Σ. Ειρήνης (Νερατζιωτίσης), στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Κύμης-Αρτέμιδας και του ανισόπεδου κόμβου Παραδείσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Γ.Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αρτέμιδας και Σπ. Λούη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας


Δείτε εδώ το πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ

Επίσης, θα απαγορεύεται η αριστερόστροφη κίνηση των οχημάτων στην οδό Σπύρου Λούη, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Χαλάνδρι, στο ύψος της κεντρικής εισόδου του Ο.Α.Κ.Α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...