Ράλι Ακρόπολις: Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Νίκος Ιντζόγλου παρουσιάζουν το αγωνιστικό τους

Το ελληνικό πλήρωμα παρουσίασε το αγωνιστικό με το οποίο θα συμμετάσχουν στο φετινό Ράλι Ακρόπολις.

  • -
  • -

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Νίκος Ιντζόγλου θα συμμετάσχουν στο φετινό Ράλι Ακρόπολις, το οποίο επιστρέφει στο WRC με ένα Skoda Fabia Rally2. Βασικός χορηγός της προσπάθειάς τους είναι τα Οπτικά Σισμάνης και υποστηρικτής τα λιπαντικά ENEOS.  

Στόχος του πληρώματος είναι να απολαύσουν τη σπάνια ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα ράλι του παγκοσμίου πρωταθλήματος, και μάλιστα εντός έδρας, χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα. Τα ελληνικά πληρώματα είναι πολλά και σημαντικά, με καλά αυτοκίνητα της κατηγορίας Rally2 (αυτά που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ως R5) και θα κρατήσουν στο βουνό τους θεατές ακόμη και μετά το περάσμα των θεών του παγκοσμίου.



Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος είναι ένας gentleman οδηγός αγώνων με όλη τη σημασία της λέξης. Αγαπά αυτό που κάνει και δεν χάνει την ευκαιρία να συλλέγει εμπειρίες με διαφορετικά αυτοκίνητα σε διαφορετικές κατηγορίες και τερέν. Έγινε γνωστός και διακρίθηκε με την Ferrari 458 Challenge στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, συμμετείχε στο Ενιαίο με Skoda Fabia και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα ράλι με ένα Mitsubishi Lancer Evolution N4.

Το Skoda Fabia Rally2 με το οποίο οι Ηλιόπουλος – Ιντζόγλου θα συμμετάσχουν στο φετινό Ράλι Ακρόπολις προετοίμασε και υποστηρίζει η Evolution Motor Car του Κώστα Σπύρου.

Ευχόμαστε στους Ηλιόπουλο – Ιντζόγλου καλό αγώνα. Όπως και σε κάθε πλήρωμα, ελληνικό και ξένο, βεβαίως. Ραντεβού στα βουνά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...