Η εμπλοκή της Yokohama στο μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η εταιρεία ελαστικών γνωστοποίησε το πρόγραμμα και τους θεσμούς που θα υποστηρίξει στο μηχανοκίνητο αθλητισμό τη χρονιά που διανύουμε

  • -
  • -

Η Yokohama Rubber Co., Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα τον σχεδιασμό της για την υποστήριξη εκδηλώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2021. Η στρατηγική  ελαστικών συμβατικής χρήσης της βιομηχανίας στο πρόσφατα ανακοινωθέν, νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την  ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), στοχεύει στη μεγιστοποίηση των ποσοστών πωλήσεων ελαστικών Yokohama με υψηλή προστιθέμενη αξία, δηλαδή της  εμβληματικής σειράς Advan, της σειράς  ελαστικών Geolander για SUV και φορτηγά, όπως  και  λοιπών χειμερινών ελαστικών.



Το  YX2023 τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού  ως ζωτικής σημασίας, στην κατεύθυνση ανάπτυξης νέων  τεχνολογιών  ελαστικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σειρές Advan και Geolander.  Για τον λόγο αυτό, τα ελαστικά  Yokohama  θα συμμετάσχουν και πάλι σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Συνοπτικά, τα ελαστικά Yokohama θα συμμετέχουν στις παρακάτω διοργανώσεις:

Αγώνες GT/Touring  SUPER GT
Αγώνες Αντοχής Nürburgring 
TCR Τοπικοί και Εθνικοί Αγώνες
Λοιποί Αγώνες GT και Touring 
   
Αγώνες Formula  Ιαπωνικό Πρωτάθλημα SUPER FORMULA 
Ιαπωνικό Πρωτάθλημα SUPER FORMULA LIGHTS 
Super-FJ
   
Rally Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Rally 
Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Gymkhana 
Ιαπωνικό Πρωτάθλημα Dirt Trial 
   
Λοιπές Εκδηλώσεις Αναβάσεις
Αγώνες Kart
   
Αγώνες Grassroots  
   
Αγώνες Off-road   
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...