Ψηφοφορία για τις αγαπημένες ειδικές του WRC – Στη λίστα τρεις ε.δ. του Ράλι Ακρόπολις

Η επίσημα σελίδα του WRC έθεσε το ερώτημα και ανάμεσα στις υποψήφιες κορυφαίες διαδρομές, βρίσκονται και τρεις «ακροπολικές»!

  • -
  • -

Λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η επίσημα του σελίδα του θεσμού ξεκίνησε μία ψηφοφορία που αφορά τις αγαπημένες ειδικές διαδρομές των θεατών. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που η επίσημη σελίδα του WRC ζητάει τη γνώμη του κοινού σχετικά! Ανάμεσα στις υποψήφιες βρίσκονται αρκετές κλασσικές διαδρομές από τα Ράλι Πορτογαλίας, Μόντε Κάρλο, Φινλανδίας, και όχι μόνο. Φυσικά, και με δεδομένο το γεγονός ότι ο εθνικός μας αγώνα αποτελεί έναν από τους κλασσικούς του θεσμού, από την ψηφοφορία δεν θα μπορούσαν να λείψουν ειδικές διαδρομές από το Aκρόπολις.

 

Έτσι, στη σχετική λίστα φιγουράρουν οι ειδικές Βωξίτες, Ταρζάν και Άγιοι Θεόδωροι. Σημειώστε, πως οι ελληνικές διαδρομές φιγουράρουν ψηλά στη σχετικά λίστα που περιλαμβάνει συνολικά 50 ε.δ. από όλο τον κόσμο. Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα στο wrc.com και να δείτε σε ποια θέση βρίσκονται οι ελληνικές ε.δ., αλλά και να ψηφίσετε την αγαπημένη σας. Σημειώστε, ότι οι… κάλπες θα είναι ανοικτές έως και τις 6 Απριλίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...