Καλοκαίρι με αγώνες για την Abarth

Συμμετοχές σε ράλλυ αλλά και σε πίστα

  • -
  • -

Η αγωνιστική δράση δεν σταματάει ποτέ για την Abarth, με τη μάρκα του «Σκορπιού» να λαμβάνει μέρος σε δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, την περίοδο από 14 έως και 16 Αυγούστου.

Στη Λετονία θα πραγματοποιηθεί ο 2ος αγώνας του ERC, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται το Abarth Rally Cup 2020. Τρείς ομάδες με Abarth 124 rally θα συμμετέχουν με πληρώματα τους Πολωνούς Dariusz Poloński και Łukasz Sitek (Team Rallytechnology), τους Τσέχους Martin Rada και Jaroslav JUGAS (Team Agrotec Abarth) και τέλος τους νικητές του 1ου αγώνα της χρονιάς που έγινε στη Ρώμη, Ιταλούς Andrea Mabellini και Nicola Arena (Napoca Rally Team).

Το Rally Liepaja εξελίσσεται σε πολύ γρήγορες χωμάτινες διαδρομές, με ανοιχτές στροφές που αναδεικνύουν την απόδοση και την ισορροπία του 124 rally. Ο αγώνας ξεκινά από την ομώνυμη πόλη που βρίσκεται στις ακτές της Βαλτικής και περιλαμβάνει 10 ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης 180χλμ., ενώ τα πληρώματα στο πλαίσιο του αγώνα θα καλύψουν συνολικά 607χλμ.   

Την ίδια στιγμή στη Γερμανία, ο «Σκορπιός» θα αγωνιστεί και στην πίστα, με το δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος FIA ADAC F4, να λαμβάνει χώρα στο σιρκουί του Nürburgring. Τα μονοθέσια της Formula 4 εφοδιάζονται με τον κινητήρα T-Jet της Abarth που κινεί και τα μοντέλα της σειράς 595/695. Οι νεαροί οδηγοί που κάνουν τα πρώτα τους βήμα με απώτερο στόχο να αναρριχηθούν μέχρι τη Formula 1, θα πραγματοποιήσουν δύο αγώνες το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Αυγούστου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...