Μια ομάδα σούπερ κοριτσιών στις “24 ώρες του Nurburgring” (video)

Μεγάλο όπλο της ομάδας “Girls only” η ισχυρή φιλία μεταξύ των κοριτσιών καθώς και το... κιτρινόμαυρο GOLF GTI TCR

  • -
  • -

Οι 24 ώρες του Nurburgring αποτελούν ένα ακανθώδες εγχείρημα για κάθε πλήρωμα. Οι οδηγοί που έχουν παρασυρθεί από τη… λάβα της «Πράσινης Κόλασης» δεν είναι λίγοι, ενώ «ζωντανοί» έχουν βγει μόνο όσοι αντέταξαν τόλμη, πείσμα και θάρρος.

Τα τρία τελευταία χαρακτηριστικά βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στις ψυχές μιας ομάδας κοριτσιών, τα οποία τρέφονται από τις προκλήσεις και την αδρεναλίνη. Με όνομα “Girls Only” (Μόνο Κορίτσια) και μεγάλο τους όπλο τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας που τους διέπουν, 20 κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους και δηλώνουν έτοιμες να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Σύμμαχό τους στο επερχόμενο γνωστό αγωνιστικό γεγονός αντοχής «24 ώρες του Nurburgring» (20-23 Ιουνίου), θα έχουν ένα Golf GTI TCR, με κιτρινόμαυρη «φορεσιά». Με τις σχέσεις τους να έχουν σφυρηλατηθεί κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες από τρεις αγώνες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος “VLN Endurance Championship Series”, τα super girls που απαρτίζουν το αμιγώς γυναικείο team γνωρίζουν όσα θα συναντήσουν.

Η προετοιμασία των κοριτσιών

«Ειδικά το βράδυ, είναι σύνηθες να αποσπάται η προσοχή των οδηγών. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα διαθέσιμο το δικαίωμα της αντικατάστασης (σ.σ. του/της οδηγού)», αναφέρει χαρακτηριστικά η manager της ομάδας, Ellen Lehmann.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση του αγώνα παίζει και η φυσική κατάσταση, με το καθημερινό πρόγραμμα των κοριτσιών να περιλαμβάνει αθλήματα αντοχής και υγιεινή διατροφή: «Πριν το αγώνα θα προσδώσω μεγαλύτερη ένταση στο καθημερινό μου πρόγραμμα», δηλώνει η Ronja Assmann, μια εκ των τριών οδηγών, συμπληρώνοντας τα εξής: «Τρέχω μία ώρα ανά δύο μέρες. Τον Ιούνιο, όμως, τρέχω μιάμιση με δύο ώρες κάθε μέρα».

Ο μεγάλος στόχος

Ο πρωταρχικός στόχος των κοριτσιών είναι «συμπεφωνημένος». Θέλουν να βγάλουν εις πέρας το εγχείρημα. «Το ίδιο σκέφτονται και οι υπόλοιπες ομάδες», αναφέρει η Επικεφαλής της ομάδας, Ellen. «Δεν έχουν (σ.σ. οι υπόλοιπες ομάδες) μαγικές μηχανές που διαρκούν περισσότερο από τις δικές μας. Βάσει αυτού, όλοι ξεκινάμε από την ίδια βάση»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...