Ένας “αστέρας” του MotoGP στους αγώνες DTM

Η Audi επιστρατεύει για το Μιζάνο τον Dovizioso, ώστε να αναπληρώσει τον Βραζιλιάνο Pietro Fittipaldi

  • -
  • -

Ο διακεκριμένος αναβάτης Andrea Dovizioso, που συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας MotoGP, άφησε προσωρινά την αγαπημένη του Ducati Desmosedici GP, και επιβιβάστηκε σε ένα Audi RS 5 DTM, για χάρη μιας δυάδας αγώνων DTM. Αυτοί θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Μιζάνο της Ιταλίας, στις 8 και 9 Ιουνίου.

Η επιστράτευση του Dovizioso από την WRT Team Audi Sport, αφορά την αντικατάσταση του Βραζιλιάνου Pietro Fittipaldi, ο οποίος δεν μπορεί να δώσει το "παρών" στους παραπάνω αγώνες, καθώς η διεξαγωγή τους συμπίπτει με εκείνον της Formula 1 στον Καναδά (είναι δοκιμαστής της Haas).  

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ AUDI Q3 35 TFSI S TRONIC

Το «βιογραφικό» του 33χρονου back to back δευτεραθλητή στο MotoGP, Andrea Dovizioso, (2017 & 2018) ναι μεν κοσμείται από 13 νίκες σε Grand Prix και 53, συνολικά, παρουσίες στο βάθρο, η καρδιά του, ωστόσο, «έχει χώρο» και για τα αυτοκίνητα:

«Αγαπώ τα αυτοκίνητα και νιώθω τυχερός που μπορώ να αγωνιστώ με το Audi RS 5 DTM. Το αυτοκίνητο είναι θαυμάσιο, αλλά συνιστά μια τελείως διαφορετική πρόκληση για εμένα. Η Μιζάνο αποτελεί μια ιδιαίτερη πίστα για κάθε Ιταλό οδηγό, καθώς και το μέρος εκείνο όπου πέτυχα μια απίθανη νίκη, πέρυσι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός αναβάτης.

Πριν το ντεμπούτο του στους αγώνες DTM, ο Dovizioso θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» τις δυνατότητες του Audi RS 5 DTM στην πίστα του Μιζάνο και κατά το διήμερο 22/23 Μαΐου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...