Με δύο αυτοκίνητα η Zhidou Greece στο 12ο Hi-Tech EcoMobility Rally 2019

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 4/5 στις 14:00 στην Πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας

  • -
  • -

Στο 12ο Hi-Tech Ecomobility Rally 2019 θα συμμετέχει η αγωνιστική ομάδα της Zhidou Greece, “Green Revo Team”, με δύο αυτοκίνητα που, παράλληλα, συνιστούν, τις κορυφαίες εκδόσεις της γκάμας D2S.

Πρόκειται για ένα κίτρινο D2S το οποίο ανήκει στη γενική αντιπροσωπεία της Zhidou στην Ελλάδα (N. Ζύμπας Α.Ε.) και ένα μπλε το οποίο ταξίδεψε από την Κρήτη (Zhidou Χανίων/Χ. Ρεξάξης) ειδικά για τον αγώνα.

Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 4/5 στις 14:00 στην Πλατεία Κοτζιά απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο ίδιο σημείο το απόγευμα (18:30) της Κυριακής (5/5). Το 12ο  Hi-Tech Ecomobility Rally 2019 θα ανοίξει την αυλαία των 14ων αγώνων του E-Rally Regularity Cup 2019 της FIA.

Ο διήμερος αγώνας έχει συνολικό μήκος 331 χλμ. και περιλαμβάνει 9 Εδικές Διαδρομές, εκ των οποίων η 3η και η 4η (οι δύο τελευταίες του Σαββάτου 4/5) «Λίμνη Βουλιαγμένης» και «Λαμπρικά» είναι νυχτερινές.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ZHIDOU

Τα Zhidou D2S αποτελούν αμιγώς ηλεκτρικά κόμπακτ προσθιοκίνητα αυτοκίνητα πόλης, με αυτονομία που ανέρχεται σε 180 km, μεγάλα επίπεδα οικονομίας που μεταφράζονται σε 1,1 ευρώ ανά 100 km και πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης. Επιπροσθέτως, ο στάνταρ εξοπλισμός είναι πλούσιος και –μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, οθόνη διασύνδεσης πολυμέσων συστήματος Android, σπορ δερμάτινα και πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα, LED προβολείς ομίχλης και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Επιπλέον ενημέρωση για τον διεθνή αγώνα μπορείτε να λάβετε στην ιστοσελίδα του διοργανωτή, Ελληνικό Ινστιτούτο Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων (ΕΛ.ΙΝ.Η.Ο.) www.heliev.gr.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...