Fiat Panda Πρωταγωνιστής στο «Wroοom 2012»

Στο Madonna di Campiglio

  • -
  • -

Η Fiat ήταν χορηγός της εκδήλωσης «Wrooom 2012 – F1 & MotoGP Press Ski Meeting» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα (8-15 Ιανουαρίου) στο Madona di Campiglio (Τρέντο) της Ιταλίας. Το νέο Fiat Panda ήταν το επίσημο αυτοκίνητο της εκδήλωσης, τραβώντας τα βλέμματα με την φρέσκια παρουσία του.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, γίνεται για προωθητικούς προς τον τύπο λόγους και  αναγνωρίζεται ως η πρώτη «επίσημη» συνάντηση της αθλητικής περιόδου, περιλαμβάνοντας συναντήσεις με αστέρια της Formula 1 και του MotoGP.

Οι οδηγοί της Scuderia Ferrari Marlboro -Fernando Alonso και Felipe Massa– έδωσαν φυσικά το παρών και δοκίμασαν το νέο μοντέλο της Fiat στους δρόμους και τις πλαγιές του διάσημου χιονοδρομικού θέρετρου. Εκτός από το νέο Panda στην εκδήλωση συμμετείχαν και άλλα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας, όπως το Freemont και το 500. Δυναμική παρουσία και η Ferrari FF, όπου έλαμψε στα χέρια των Alonso και Massa!

 

 

Το «Wrooom 2012 – F1 & MotoGP Press Ski Meeting» είναι μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα αλλά και μπόλικη διασκέδαση. Ο κόσμος που συμμετείχε στην εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Fiat Chalet, ένα κομψό και εντυπωσιακό καταφύγιο σε υψόμετρο που υπερβαίνει τα 2000 μέτρα στην κορυφή του όρους Spinale. Το καταφύγιο είναι η «χειμερινή κατοικία» της Fiat Automobiles από το 2006.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...