Skoda Fabia Monte Carlo: Ήρθε στην Ελλάδα – Τιμές

Η πιο σπορ έκδοση στην γκάμα του νέου Skoda Fabia έφτασε στη χώρα μας, με δύο επιλογές κινητήρων και δυνατότητα επιλογής αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων.

  • -
  • -

Το Skoda Fabia στη νέα του γενιά έχει μεταμορφωθεί σε ένα άκρως ενδιαφέρον supermini, από όλες τις απόψεις. Πλέον, με το νέο Skoda Fabia Monte Carlo, υπάρχει η κατάλληλη έκδοση και για εκείνους που ζητούν μια σπορ ταυτότητα, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και αίσθησης. Η νέα κορυφαία πρόταση στην γκάμα του τσεχικού μοντέλου ήρθε στην Ελλάδα, ενώ συνδυάζονται και με δύο διαφορετικούς κινητήρες.

Skoda Fabia με έως και 150 ίππους

Η πρώτη επιλογή στην γκάμα είναι ο γνωστός τρικύλινδρος turbo 1.0 TSI με τους 110 ίππους. Συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, σύνολο που προσφέρει αρκετά καλές επιδόσεις (0-100 km/h σε 10 sec, τελική ταχύτητα 205 km/h) δίχως να επιβαρύνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Όσοι θέλουν περισσότερη… ψυχή, μπορούν να στραφούν στον τετρακύλινδρο turbo 1.5 TSI με 150 ίππους.

Δείτε ακόμη: Η video-δοκιμή μας για το Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS

Οι επιδόσεις είναι αρκετά καλύτερες, με 0-100 km/h σε 8 sec και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 225 km/h. Σε αυτή την περίπτωση, είναι στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG με 7 σχέσεις. Χάρη στο σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, ο 1.5 TSI μπορεί να αποδειχθεί και ιδιαίτερα οικονομικός σε κατανάλωση.

Σε τι διαφέρει το Skoda Fabia Monte Carlo;

Η νέα έκδοση του Skoda Fabia χαρακτηρίζεται από το σπορ παρουσιαστικό. Το μαύρο χρώμα εμφανίζεται σε πολλά σημεία (οροφή, μάσκα, καθρέπτες, ζάντες, σήματα) προσδίδοντας επιπλέον δυναμισμό και οι τροχοί στάνταρ διάστασης 16 ιντσών ή προαιρετικά, 17 ή 18 ιντσών, κάνουν ακόμη πιο έντονο το αποτέλεσμα.

Στο εσωτερικό η ήδη πολύ φιλόξενη καμπίνα έχει αποκτήσει κόκκινες νότες συμπληρώνοντας το σπορ προφίλ, μαζί με διακοσμητικά σε απομίμηση carbon. Φυσικά, ως η κορυφαία έκδοση στην γκάμα, συνοδεύεται από πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Η τιμή του νέου Skoda Fabia Monte Carlo είναι:

  • Skoda Fabia 1.0 TSI 110 PS Monte Carlo: 21.900 €
  • Skoda Fabia 1.5 TSI 150 PS DSG7 Monte Carlo: 25.500 €

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...