Αγορά οικογενειακού SUV: Νέο Nissan Qashqai ή Hyundai Tucson; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της μεσαίας SUV κατηγορίας μπήκαν στο ring. Ποιο κέρδισε τελικά;

  • -
  • -

Όποιος ψάχνει να αγοράσει νέο αυτοκίνητο και κοιτάζει την κατηγορία των μεσαίων SUV, δεν γίνεται να μην εξετάσει την περίπτωση των Nissan Qashqai και Hyundai Tucson. Τα δύο μοντέλα γράφουν μια πετυχημένη πορεία στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά, ενώ δικαίως, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πληρέστερες προτάσεις.

Με αυτόματες εκδόσεις, δυνατότητα επιλογής τετρακίνησης, αποδοτικούς κινητήρες, υβριδικά συστήματα, αλλά και πολλά επίπεδα εξοπλισμού, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε υποψήφιος αγοραστής θα βρει την ιδανική για εκείνον πρόταση. Παράλληλα έχουν να επιδείξουν προσεγμένη ποιότητα, υψηλή τεχνολογία και πολύ μεγάλους χώρους, με πορτμπαγκάζ άνω των 500 λίτρων και στις δύο περιπτώσεις.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας ζητήσαμε να διαβάσετε τις αναλυτικές δοκιμές τους και στη συνέχεια, να ψηφίσετε ποιο θα ήταν η δική σας επιλογή σε ένα poll στο τέλος του άρθρου. Έχοντας σαν δεδομένο ότι τα δύο μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή, περιμέναμε ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί «στον πόντο». Ωστόσο, δεν είχαμε ντέρμπι, αλλά μια ξεκάθαρη νίκη για το Hyundai Tucson, το οποίο άφησε πίσω του το νεότερο Nissan Qashqai.

Πιο συγκεκριμένα

  • Hyundai Tucson: 77%
  • Nissan Qashqai: 23%

Αν δεν έχετε ήδη ψηφίσει το δικό σας αγαπημένο μοντέλο, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ.

*Τα στοιχεία ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...