Αυτό είναι το κορυφαίο Land Rover Discovery

Αν αναζητείτε ένα πολυτελές, άνετο και επιβλητικό SUV με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, η νέα έκδοση του Discovery της βρετανικής φίρμας θα αποτελέσει τη βασική επιλογή σας

  • -
  • -

Το Discovery «Metropolitan Edition» απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι μοναδικό. Η νέα έκδοση του επταθέσιου SUV της Land Rover σχεδιάστηκε προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των εκλεκτών πελατών.

discovery edition1

Διακρίνεται για τις σπέσιαλ σχεδιαστικές πινελιές, τις ειδικές αποχρώσεις και την πληθώρα τεχνολογιών. Ενσωματώνει όλα τα στοιχεία του εξοπλιστικού πακέτου R-Dynamic HSE, με το ματ χρώμα του αμαξώματος, τις χρωμιωμένες ποδιές, τις 22άρες ζάντες αλουμινίου, τα φιμέ τζάμια και τις μαύρες δαγκάνες των φρένων, να αναδεικνύουν τον δυναμισμό και το στυλ του μοντέλου.

Η πανοραμική γυάλινη οροφή προσφέρεται στάνταρ, όπως και οι επενδύσεις τιτανίου σε επιλεγμένα τμήματα της καμπίνας. Στον βασικό εξοπλισμό του Discovery Μetropolitan περιλαμβάνεται ο κλιματισμός τεσσάρων ζωνών, το δέρμα σε μπεζ και μαύρο, οι ψηφιακές οθόνες, το θερμαινόμενο τιμόνι, το σύστημα καθαρισμού της καμπίνας με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων, ακόμη και το Head-up Display.

discovery edition2

Το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία, με τις τιμές στην Αγγλία να ξεκινούν από 73.250 λίρες. Προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης P360 Ingenium και τον diesel D300 Ingenium. Αμφότερα τα μοτέρ συνδυάζονται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο και ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...