Οι τιμές του ανανεωμένου Volkswagen Polo

Το δημοφιλές supermini της Volkswagen επιστρέφει έχοντας δεχτεί ένα μικρής έκτασης facelift και αυτές είναι οι τιμές του στη χώρα μας.

  • -
  • -

Το Volkswagen Polo είχε πάντα επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Σε όλες του τις γενιές κέρδιζε το αγοραστικό κοινό με την πληρότητα των εκδόσεών του, τη γενικότερη ποιότητά του και την εγγυημένη μεταπωλητική αξία. Πλέον, το Volkswagen Polo ανανεώθηκε για να συνεχίσει δυναμικά στο δρόμο της επιτυχίας.

Σχεδιαστικά, οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα. Μπροστά, τα νέα φανάρια κάνουν χρήση τεχνολογίας LED, στοιχείο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ η ράβδος LED που τα ενώνει μεταξύ τους θυμίζει περισσότερο την οικογένεια ID της Volkswagen. Παράλληλα, στο πίσω μέρος τα νέα και μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα έχουν αρκετά συγγενικά στοιχεία με το Golf Mk8, ενώ αποτελούν και σήμα κατατεθέν του νέου μοντέλου.

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN POLO

Το νέο Polo θα είναι διαθέσιμο με τρεις διαφορετικές παραλλαγές τρικύλινδρων βενζινοκινητήρων. Σε ατμοσφαιρική μορφή αποδίδει 80 ίππους, ενώ σε τούρμπο τον συναντάμε με 95 ή 110 ίππους. Ο ατμοσφαιρικός συνδυάζεται μόνο με χειροκίνητο πεντάρι κιβώτιο, όπως και ο τούρμπο των 95 ίππων.

Από την άλλη ο ισχυρότερος των 110 ίππων θα διατίθεται αποκλειστικά με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Κινητήρες πετρελαίου δεν περιλαμβάνονται στη γκάμα, αλλά συναντάμε μία έκδοση φυσικού αερίου απόδοσης 90 ίππων και 160 Nm ροπής. Αργότερα αναμένεται και η έκδοση GTI με τον τετρακύλινδρο τούρμπο TSI βενζινοκινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 200 ίππους.


Παρακάτω ακολουθούν οι τιμές του ανανεωμένου Volkswagen Polo.


  • Volkswagen Polo 1.0 MPI EVO 80PS: 17.750€
  • Volkswagen Polo 1.0 TSI 95PS Life: 19.250€
  • Volkswagen Polo 1.0 TSI 110PS DSG Style: 23.900€
  • Volkswagen Polo 1.0 TGI 90PS Life: 20.400€

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...