Skoda Octavia: Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις

Ένα από τα δημοφιλέστερα μεσαία οικογενειακά που διατίθεται ως Grand Coupe, Sports Wagon (station wagon), έκδοση φυσικού αερίου G-TEC αλλά και σε Plug-In Hybrid εκδόσεις με το όνομα iV!

  • -
  • -

Δύσκολα μπορούμε να σκεφτούμε ένα αυτοκίνητο πιο «τίμιο» από το Skoda Octavia. Δίνεις λίγα και παίρνεις πίσω ένα ασφαλές οικογενειακό με κάθε πιθανό ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας, πολύ καλή ποιότητα, εξαιρετικό επίπεδο πρακτικότητας και τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Η νέα γενιά του Octavia ονομάζεται Grand Coupe στις κλασικές πεντάθυρες εκδόσεις, ενώ οι station wagon παραλλαγές συνοδεύονται από τον κωδικό Sports Wagon.

H γκάμα των βενζινοκινητήρων ξεκινά από τον τρικύλινδρο τούρμπο 1.000άρη των 110 ίππων, συνεχίζει με τον τετρακύλινδρο τούρμπο των 1.5 λίτρων με 150 ίππους και βέβαια, υπάρχει η επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων ή αυτόματου διπλού συμπλέκτη DSG των επτά σχέσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έκδοση φυσικού αερίου G-TEC με τον τετρακύλινδρο τούρμπο 1.5 TSI στους 130 ίππους για μέγιστη οικονομία καυσίμου χάρη στη χαμηλή τιμή του συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG).

Οι αγοραστές που επιθυμούν τη σίγουρη λύση του πετρελαίου θα βρουν την ιδανική πρόταση στην γκάμα του Octavia αφού εκεί υπάρχει ο τετρακύλινδρος τουρμποντίζελ 2.0 TDIμε 116 ή 150 άλογα. Αν νομίζατε ότι τελειώσαμε με τους κινητήρες του Octavia, βιάζεστε. Η Skoda προσφέρει το οικογενειακό της και σε εκδόσεις Plug-In Hybrid με το όνομα iV. Η βασική χρησιμοποιεί τον τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα για συνολική απόδοση 204 ίππων, ενώ το ίδιο μηχανικό σύνολο έρχεται και σε έκδοση iV RS με 245 ίππους. Σε κάθε περίπτωση, τα Plug-In Hybrid συνοδεύονται από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG των έξι σχέσεων.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κάνετε κλικ και να δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα τεχνικά στοιχεία/επιδόσεις και τον εξοπλισμό για κάθε έκδοση ξεχωριστά. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στη ΣΥΓΚΡΙΣΗ μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα/εκδόσεις.

Τιμοκατάλογος Skoda Octavia Grand Coupe

Τιμοκατάλογος Skoda Octavia Sports Wagon

Τιμοκατάλογος Skoda Octavia iV Grand Coupe

Τιμοκατάλογος Skoda Octavia iV Sports Wagon


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...