Υβριδικό fun to drive χάτσμπακ με 13.350 ευρώ. Ποιο είναι;

Ο ευχάριστος οδηγικός χαρακτήρας που παραδοσιακά το διακρίνει συνοδεύεται σήμερα και από αναβαθμισμένη mild hybrid τεχνολογία

  • -
  • -

Το Suzuki Swift ανέκαθεν αποτελούσε μία ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία των supermini. Ιαπωνική αξιοπιστία, πρακτικότητα και νεανική σχεδίαση ήταν μερικά από τα στοιχεία που το διέκριναν, αν και παραδοσιακά προσέλκυε όσους αναζητούσαν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς. Η νεότερη γενιά του Swift φρεσκαρίστηκε, ενισχύθηκε με σύστημα ήπιας υβριδικής τεχνολογίας αυξάνοντας τα επίπεδα αποδοτικότητας, αλλά διατηρώντας το fun to drive χαρακτήρα της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT 1.2 GL HYBRID




Προσφέρεται αποκλειστικά με έναν κινητήρα, και συγκεκριμένα αυτόν των 1.200 ccκαι απόδοσης 83 ίππων. Μάλιστα, με τη βασική έκδοση να ξεκινάει από τα 13.350 ευρώ, έχουμε να κάνουμε με μία πρόταση που εξακολουθεί να παραμένει value for money. Ειδικά αν συνυπολογίσουμε το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, αφού ακόμα και στη βασική έκδοση προσφέρει τα περισσότερα από τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, όπως και άνεσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...