Skoda Octavia Sportline: Με έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά

Η νέα Skoda Octavia προσφέρεται πλέον και σε έκδοση Sportline, με σπορτίφ πινελιές και στοιχεία

  • -
  • -

Η Skoda προσθέτει ακόμα μία έκδοση στην ήδη πλούσια γκάμα της νέας Octavia. Ο λόγος για την Sportline, η οποία και αναδεικνύει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του εντυπωσιακού τσέχικου μοντέλου. Ουσιαστικά, τοποθετείται κάτω από την κορυφαία έκδοση RS και ξεχωρίζει από σπορτίφ πινελιές στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται τόσο στο σεντάν όσο και στο Combi αμάξωμα, αλλά και με όλη τη γκάμα κινητήρων της Skoda. Κάτι που σημαίνει ότι διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, φυσικού αερίου, αλλά και στην έκδοση plug-in.

Οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στα μαύρα στοιχεία στην εμπρός μάσκα, αλλά και τον διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα, όπως επίσης στο πίσω μέρος με τη διακριτική αεροτομή και το διαχύτη. Οι ζάντες αλουμινίου για τη συγκεκριμένη έκδοση έχουν μοναδική σχεδίαση και διάσταση 17 ιντσών. Στον επιπλέον εξοπλισμό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ελαστικών 18, αλλά και 19 ιντσών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SKODA OCTAVIA 1.5 TSI

Όσον αφορά τους κινητήρες θα εφοδιάζεται για τα γνωστά σύνολα βενζίνης με απόδοση από 115 έως και 204 ίππους (plug-in), ενώ η δίλιτρη έκδοση των 190 ίππων συνδυάζεται αποκλειστικά με σύστημα τετρακίνησης και το αυτόματο κιβώτιο DSG. Παράλληλα, όσοι επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν κινητήρες πετρελαίου απόδοσης από 115 έως 200 ίππους, ενώ διαθέσιμη είναι και η εκδοχή φυσικού αερίου των 130 ίππων. Τέλος, στο εσωτερικό, οι διαφορές εντοπίζονται στα σπορ και τύπου μπάκετ καθίσματα, το τριάκτινο τιμόνι με τη χοντρή στεφάνη, αλλά και τις σκουρόχρωμες πινελιές στη κεντρική κονσόλα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...