Καταιγιστική και με την βούλα – Δείτε σε πόσο πιάνει τα 300 km/h η «εισαγωγική» McLaren Artura

Εντύπωση… δεν μας κάνει!

  • -
  • -

Λίγες αμφιβολίες είχαμε πως η νέα υβριδική McLaren Artura δεν θα ήταν τίποτα λιγότερο από εξωφρενικά γρήγορη, αλλά όπως και να ‘χει, οι επίσημοι χρόνοι που μόλις δημοσιοποίησε η βρετανική μάρκα το επιβεβαιώνουν, με το νέο «εισαγωγικό» μοντέλο να ολοκληρώνει το σπριντ έως τα πρώτα 100 km/h σε 3 sec, τα 200 km/h σε 8,3 sec και τα 300 km/h σε 21,5 sec!

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί όμως δεν τελειώνουν εκεί, με το plug-in υβριδικό της McLaren να διανύει το 800άρι από στάση σε 10,7 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 330 km/h!

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ MCLAREN ARTURA ΕΔΩ

Θυμίζουμε πως η νέα Artura γίνεται το πρώτο μοντέλο της μάρκας το οποίο δεν θα φορά κάποια παραλλαγή του twin-turbo V8 που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αλλά έναν ολοκαίνουργο twin-turbo V6 3 λίτρων με απόδοση 585 ίππους και 585 Nm ροπής. Όταν τώρα η νέα αυτή μονάδα συνδυαστεί με τον ηλεκτροκινητήρα των 95 ίππων και των ακόμη πιο σημαντικών 225 Nm ροπής, τότε η συνολική ισχύ του υβριδικού supercar φτάνει τους 680 ίππους και τα 720 Nm ροπής σε συνθήκες overboost!

interior

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...