Διαρροή νέων φωτογραφιών του Nissan Z

Νέες εικόνες του Nissan Z διέρρευσαν στο διαδίκτυο, και μάλιστα χωρίς σχεδόν κανένα είδος καμουφλάζ

  • -
  • -

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Z να είναι προγραμματισμένη για το 2022, αλλά ήδη μία σειρά από εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο έχουν φροντίσει να αποκαλύψουν το ιαπωνικό κουπέ. Αυτή τη φορά, στις φωτογραφίες που βλέπουμε το εντυπωσιακό Nissan Z είναι σε ασημί χρώμα. Τα μοναδικά σημεία που έχουν καλυφθεί είναι εκείνα που έχουν τοποθετηθεί τα διακριτικά της Nissan και του μοντέλου. Σίγουρα, το ιαπωνικό κουπέ είναι εντυπωσιακό και δείχνει σχεδόν ίδιο με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί πέρσι.

Παράλληλα, σε ακόμα μία φωτογραφία (αν και θολή) μπορούμε να διακρίνουμε μέρος του εσωτερικού, το οποίο για την περίσταση χαρακτηρίζεται από διχρωμία στην κονσόλα και τα καθίσματα. Παράλληλα, αν παρατηρήσετε θα δείτε την μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο, αλλά και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό.

Ολόκληρη η σειρά Ζ θα διαθέτει έναν 3λιτρο υπετροφοδοτούμενο 6κύλινδρο κινητήρα, ο οποίος υπολογίζεται ότι θα αποδίδει περί τους 400 ίππους. Θα προσφέρεται με χειροκίνητο αλλά και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (πιθανότατα αυτό των 9 σχέσεων της Mercedes-Benz), ενώ η κίνηση θα μεταφέρεται στο δρόμο αποκλειστικά από τους πίσω τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...