Δες πότε θα παρουσιαστεί το νέο Skoda Fabia και οι διάφορες εκδόσεις του

Όλα όσα ειπώθηκαν στην ετήσια συνέντευξη τύπου της Τσέχικης εταιρείας

  • -
  • -

Πολυάσχολη χρονιά το 2021 για την Skoda, με το σημαντικότερο γεγονός να είναι η παρουσίαση της νέας γενιάς του supermini Fabia, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάιο. Εντύπωση έκανε η καθυστέρηση που θα υπάρξει μεταξύ της παρουσίασης της βασικής έκδοσης και της έκδοσης Combi, με το wagon να μην κάνει την εμφάνιση του μέχρι το 2023.

Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση είναι η επιθυμία των Τσέχων να ξεκινήσουν την παραγωγή του Combi στο εργοστάσιο του Kvasiny στην Τσέχικη Δημοκρατία. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει πρώτα να μετακομίσει η γραμμή παραγωγής του Superb από την εν λόγω μονάδα σε αυτή του VW Group στην Bratislava, ώστε να πραγματοποιηθεί εκεί η παραγωγή της επόμενης γενιάς της ναυαρχίδας της Skoda. Στις ίδιες εγκαταστάσεις θα παραχθεί και το νέο Volkswagen Passat, το οποίο να θυμίσουμε πως μοιράζεται αρκετά μηχανολογικά μέρη με το προαναφερθέν μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ FABIA

Παράλληλα, μέσα στο 2021 θα δούμε επίσης και την αποκάλυψη του αμιγώς ηλεκτρικού Enyaq iV Coupe, το οποίο θα φέρει ένα πιο ομαλό τελείωμα στο πίσω μέρος της οροφής, σε σχέση με το απλό Enyaq iV. Ταυτόχρονα, η γκάμα των Skoda SUV θα ανανεωθεί ακόμη περισσότερο καθώς τα Karoq και Kodiaq θα δεχθούν μερικές αισθητικές επεμβάσεις. Σε άλλα νέα, το crossover Kushaq γίνεται το πρώτο μοντέλο που παράγεται αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, ενώ φημολογούνται και νέα μικρότερα ηλεκτρικά μοντέλα. Πιθανότατα κάποιο αδερφάκι εξ αγχιστείας για το VW ID.3 αλλά και ο αντικαταστάτης του μικρού Citigo-e iV.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...