Kia: Δες πότε παρουσιάζεται επίσημα τον αμιγώς ηλεκτρικό EV6

Πιθανό να το δούμε στις εκθέσεις ακόμη και πριν το τέλος του έτους

  • -
  • -

Η Kia παρουσίασε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου της αμιγώς ηλεκτρικού crossover, EV6, την περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως να αναφερθεί σε τεχνικές λεπτομέρειες. Για αυτές θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη δύο εβδομάδες, μέχρι τις 30 Μαρτίου όπου είναι η ημερομηνία που όρισε η κορεατική μάρκα για την πλήρη επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου.

Εκεί θα δούμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού crossover, αλλά και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό που θα φέρει. Ξέρουμε ήδη πως το EV6 πατά πάνω στην κοινή πλατφόρμα των Hyundai/Kia, E-GMP, η οποία έχει φτιαχτεί ώστε να μπορεί να υποστηρίξει μία ευρεία γκάμα μοντέλων, από μικρομεσαία μέχρι SUV. Την ξανασυναντήσαμε και στο Ioniq 5, το οποίο παρουσίασε η Hyundai πριν από περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι ικανή για αυτονομία που φτάνει έως και τα 500 km, αν και δεν περιμένουμε το EV6 να φτάσει αυτόν τον αριθμό. Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες η Kia και στις 30 Μαρτίου θα επιστρέψουμε το πλήρες πακέτο τεχνολογικών πληροφοριών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...