Volkswagen Golf: Νέες «πράσινες» και σπορ εκδόσεις – Δείτε τιμές

Η Volkswagen προσθέτει δύο νέες, αλλά με διαφορετική φιλοσοφία εκδόσεις του νέου Golf

  • -
  • -

Με δύο νέες εκδόσεις εμπλουτίζεται η γκάμα της 8ης γενιάς του Volkswagen Golf, οι οποίες διακρίνονται από διαφορετικά χαρακτηριστικά. Η R-Line προσφέρει πιο σπορ εμφάνιση και αίσθηση, ενώ η 1.5 eTSI με το ήπιο υβριδικό σύστημα και ισχύ 130 ίππων, που συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, αυξάνει το επίπεδο αποδοτικότητας του γερμανικού μοντέλου.  

Η έκδοση R-Line στο νέο Golf είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες βενζίνης 1.5 TSI ACT 150 PS και 1.5 eTSI MHEV 150 PS DSG. Διακρίνεται από τη σπορ σχεδίαση και το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού. Εξωτερικά, η έκδοση R-Line διαθέτει σπορ προφυλακτήρες, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, απολήξεις εξάτμισης σε χρώμιο και λογότυπο R στη μάσκα και τα φτερά. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν το σπορ τιμόνι με χειριστήρια αφής και διάτρητο δέρμα, τα “top sport” καθίσματα εμπρός με ενσωματωμένα προσκέφαλα, η επένδυση με ύφασμα/ArtVelours microfleece και λογότυπο R, η επένδυση της οροφής σε μαύρο χρώμα, τα πεντάλ με επένδυση αλουμινίου και ειδικά γραφικά R στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων Digital Cockpit Pro. Παράλληλα, διαθέτει σπορ ρύθμιση της ανάρτησης με το αμάξωμα να έχει έρθει 15 mm πιο κοντά στο έδαφος.

Η έκδοση 1.5 eTSI MHEV των 130 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, συμπληρώνει τη γκάμα ήπιων υβριδικών συστημάτων στο Golf και προσφέρεται στην έκδοση Style με τον πλούσιο εξοπλισμό.

Τιμές νέων εκδόσεων Volkswagen Golf

Μοντέλο CO2 Tιμή
Golf 1.5 TSI ACT 150PS R-Line 131 26.300 €
Golf 1.5 eTSI MHEV ACT 130PS DSG Style 128 26.520 €
Golf 1.5 eTSI MHEV ACT 150PS DSG R-Line 130 28.350 €


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...