Volkswagen Nivus: Μέσα στο 2021 θα παρουσιαστεί στην Ευρώπη το νέο μικρό SUV

Με σχεδίαση που θυμίζει κουπέ, το Nivus θα αποτελέσει το επόμενο SUV της Volkswagen στη δημοφιλή κατηγορία

  • -
  • -

Η Volkswagen παρουσίασε στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού το νέο Nivus! Ένα κόμπακτ SUV με κουπέ χαρακτηριστικά, που θα παράγεται στο αναβαθμισμένο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρείας στην Αργεντινή. Το νέο μοντέλο θα είναι το πρώτο της Volkswagen που θα έχει εξελιχθεί στη Λατινική Αμερική και θα πωλείται στην ευρωπαϊκή αγορά! Αν και θα έχει μία σειρά από αλλαγές, κάτι που πιθανότατα συμπεριλαμβάνει και την ονομασία του, θα παρουσιαστεί και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσα στο 2021!


Η σχεδίαση του αποτελεί κράμα από στοιχεία που διακρίνουν ένα SUV και ένα κουπέ μοντέλο. Κάτι που είναι εμφανές στις πίσω κολώνες. Από εκεί και πέρα η σχεδίαση του αμαξώματος έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από την οικογένεια της Volkswagen, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος. Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα είναι θελκτικό, με το Nivus να διακρίνεται για το νεανικό και αθλητικό του χαρακτήρα. Στο εσωτερικό η εικόνα είμαι γνώριμη, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη αφής που έχουν εξελιχθεί από τη Volkswagen Νοτίου Αμερικής, αν και για την ευρωπαϊκή αγορά είναι πιθανό να επιλεχθεί η νέα γενιά infotainment που προσφέρεται στη νεότερη γενιά του Golf. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση, με αποτέλεσμα το Nivus να προσφέρει χώρους για πέντε στο εσωτερικό του, την ώρα που ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 415 lt.


Σημειώστε, πως η Volkswagen επένδυσε περισσότερα από 535 εκ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου στο Buenos Aires. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για το λανσάρισμα του νέου γερμανικού SUV στην ευρωπαϊκή αγορά, η οποία και είναι προγραμματισμένη για τη χρονιά που διανύουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...