Η Nissan αναβαθμίζει το NV300 Combi [Video]

Στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο κινητήριο σύνολο, μια αισθητικά βελτιωμένη εμφάνιση και πλήθος νέων τεχνολογιών

  • -
  • -

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα την τελευταία αναβάθμιση στην γκάμα των  ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της, με το νέο NV300 Combi. Συγκεκριμένα, στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο κινητήριο σύνολο Euro 6D Full, μια αισθητικά βελτιωμένη εμφάνιση και πλήθος νέων τεχνολογιών, που προσφέρουν ακόμα περισσότερες ανέσεις και πρακτικότητα.

Για να βελτιωθεί η άνεση του οδηγού, η καμπίνα του NV300 έχει ανανεωθεί πλήρως. Τα εσωτερικά καθίσματα μπορούν να διαμορφωθούν με διάταξη 5, 6, 8 και 9 θέσεων, με πτυσσόμενο και αφαιρούμενο κάθισμα επιβατών και αναδιπλούμενα καθίσματα. Το ολοκαίνουργιο ταμπλό φέρει κουμπιά από σατινέ χρώμιο και σκούρο ανθρακί χρώμα, ενώ ο αυξημένος χώρος αποθήκευσης που υπερβαίνει τα 88 λίτρα (συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου αποθήκευσης κάτω από καθίσματα των επιβατών, χωρητικότητας 54 λίτρων) δίνει στο νέο NV300 μία από τις καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης στην αγορά.

Εξωτερικά, το νέο NV300 εξοπλίζεται με μία νέα μάσκα interlock, ενός σχεδιαστικού στοιχείου που χαρακτηρίζει τη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, από τότε που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της, πέρυσι, με το NV400. Στις επιπρόσθετες αναβαθμίσεις του εξωτερικού περιλαμβάνεται μια νέα μπροστινή μετώπη που πλαισιώνεται από προβολείς τεχνολογίας LED και μια χαρακτηριστική “υπογραφή” Nissan με φώτα ημέρας. Παράλληλα, το NV300 μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Εκτός από την χαρακτηριστικά δυναμική εμφάνισή του, το NV300 επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης στην οδήγηση (ADAS), για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Ανάλογα με τις εκδόσεις, το νέο NV300 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Distance Warning. Επιπλέον, το όχημα διαθέτει δύο νέους, βελτιωμένους μπροστινούς αερόσακους επιβατών. Παράλληλα, σε επιλεγμένες εκδόσεις, το νέο NV300 προσφέρει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα, προσφέροντας επιπρόσθετα επίπεδα λειτουργικότητας και άνεσης. Οι λύσεις πολυμέσων υψηλής απόδοσης, υποστηρίζονται από μια οθόνη NissanConnect πολλαπλής αφής, μεγέθους 8 ιντσών.

Μηχανικά, το νέο μοντέλο αποκτά 3 νέες επιλογές ισχύος για τον 2.0L dCi κινητήρα με 110PS (MT), 150PS (MT & AT) και 170PS (AT). Όλες οι εκδόσεις πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών Euro 6D Full της Ευρώπης, ενώ ο υπερσυμπιεστής μεταβλητής γεωμετρίας προσφέρει αυξημένη ροπή έως 380Nm.

Όπως όλα τα LCV της Nissan, το νέο NV300 υποστηρίζεται από μια πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χιλιομέτρων. Θα ξεκινήσει να πωλείται σε όλη την Ευρώπη, από τον Μάιο του 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...