Προ των πυλών η νέα Mercedes-Benz C-Class!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη παρουσίαση της νεότερης γενιάς της Mercedes-Benz C-Class έχει ξεκινήσει, με τα αποκαλυπτήρια να είναι προγραμματισμένα για φέτος

  • -
  • -

Η C-Class είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Mercedes-Benz, με το τωρινό μοντέλο να έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία από το 2014 μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχουν πουληθεί περισσότερα από 2,5 εκατομύρια αυτοκίνητα! Παρόλα αυτά, η συνταγή της νέας γενιάς θα είναι σύμφωνα με τη Mercedes-Benz αρκετά διαφοροποιημένη δίνοντας έμφαση στα δυναμικά της χαρακτηριστικά.


Η σχεδίαση της θα είναι καινούργια, με το εμπρός μέρος να ξεχωρίζει με τα νέα φωτιστικά σώματα που θα κάνουν χρήση τεχνολογίας LED, ενώ στο κέντρο της μάσκας θα δεσπόζει το ευμέγεθες σήμα της Mercedes-Benz. Όσον αφορά τις διαστάσεις της, αυξημένα θα είναι τα μετατρόχια, ενώ μεγαλύτερο είναι και το μεταξόνιο. Γεγονός που σημαίνει ότι θα διαθέτει και μεγαλύτερο μήκος σε σχέση με τον προκάτοχο της. Κάτι που μεταφράζεται σε μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Την ίδια ώρα, ο εσωτερικός διάκοσμος θα δανειστεί πολλά στοιχεία από την S-Class, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη αφής, όπως και νέας σχεδίασης τιμόνι.


Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, όλοι οι κινητήρες θα κάνουν χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, ενώ θα είναι διαθέσιμη με τρεις κινητήρες βενζίνης απόδοσης 170, 205 και 258 ίππων, όπως και δύο πετρελαίου 200 και 265 ίππων. Αργότερα θα ακολουθήσουν και μοντέλα plug-in. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ οι ισχυρότερες της σειράς θα εφοδιάζονται με την τετρακίνηση 4MATIC. Σημαντικό είναι ότι η C-Class θα διαθέτει και σύστημα τετραδιεύθυνσης, με τους πίσω τροχούς να στρίβουν κατά 2.5 μοίρες. Στοιχείο που αναμένεται να βελτιώσει περαιτέρω τα δυναμικά της χαρακτηριστικά. Φυσικά, θα παρουσιαστούν και εκδόσεις AMG, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές με την παρουσίαση της μέσα στο 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...