Αυτό είναι το νέο Nissan Navara - Video

Εκτός τον εκτεταμένων αλλαγών, το φρεσκάρισμα φέρνει και μία νέα κορυφαία έκδοση

  • -
  • -

Μετά από μία σύντομη διαφημιστική καμπάνια για τον ερχομό του ανανεωμένου pick-up της Nissan, το νέο Navara είναι γεγονός και έφερε ένα ελαφρώς πιο «γυμνασμένο» αδερφάκι μαζί, το οποίο θα πωληθεί σε αρκετές αγορές του πλανήτη.

Το φρεσκάρισμα γίνεται άμεσα αντιληπτό μόλις δει κανείς το ιαπωνικό pick-up, χάρη στο ανασχεδιασμένο εμπρός, αλλά και πίσω μέρος. Πιο συγκεκριμένα, μπροστά έχουμε νέα μάσκα και bi-LED φώτα. Για την ακρίβεια ό,τι βρίσκεται μπροστά από το παρμπρίζ είναι καινούργιο. Το ίδιο ισχύει και πίσω, με νέα φώτα αλλά και διαφοροποιημένο αμάξωμα.

Εκτός της νέας εμφάνισης, το Navara του 2021 εξοπλίζεται και με πληθώρα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας, οι οποίες βοηθούν σε καθημερινές μετακινήσεις αλλά και σε εκτός δρόμου διαδρομές. Επίσης, ενισχυμένος είναι ο πίσω άξονας ενώ έχει βελτιωθεί και το ωφέλιμο φορτίο. Το σκαλί που υπάρχει ενσωματωμένο στον πίσω προφυλακτήρα, προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση. Ακόμη μία αλλαγή στην οποία έχει προβεί ο Ιάπωνας κατασκευαστής είναι αφορά την κρεμαγιέρα, η οποία βελτιώθηκε για περισσότερη ευελιξία σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά και καλύτερη απόκριση. Παράλληλα, σύμφωνα με τους μηχανικούς, η νέα κρεμαγιέρα όχι μόνο μειώνει τις δονήσεις, αλλά και τον θόρυβο που εισέρχεται στην καμπίνα.

Τέλος, στην κορυφή της γκάμας έρχεται να θρονιάσει η νέα έκδοση PRO-4X, η οποία υιοθετεί ένα πιο περιπετειώδες design εξωτερικά, νέο τιμόνι και νέο σύστημα infotainment στο εσωτερικό. Μηχανικά δεν διαφοροποιείται από την υπόλοιπη γκάμα, με τον twin-turbo 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα των 2,3 λίτρων να συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από το καπό, διαθέσιμος με 163 PS ή 190 PS, ενώ οι επιλογές μετάδοσης είναι το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και το αυτόματο 7 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...