Audi TT: Τι περιλαμβάνει το νέο πακέτο S line competition plus

Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο για τα TT Coupe και Roadster των 245 ίππων

  • -
  • -

Το νέο πακέτο εξοπλισμού που προσφέρει η Audi, έρχεται να αναδείξει την άγρια πλευρά του ήδη δυναμικού sportscar της, το οποίο κοσμεί τη γκάμα της εταιρίας από το 1998. Έχοντας φτάσει πια στην τρίτη του γενιά, το TT προσφέρεται σε πληθώρα εκδόσεων Coupe, αλλά και Roadster, με την κορυφαία, το TT RS, να φτάνει τους 400 ίππους!

Για όσους όμως δεν θέλουν κάτι τόσο ακραίο, αλλά τους αρέσει η όσο το δυνατόν πιο σπορ εμφάνιση, η Audi παρουσίασε το νέο πακέτο «S line competition plus», το οποίο συνδυάζει τα εξωτερικά σπορ εξαρτήματα του πακέτου «S line», με τις μαύρες λεπτομέρειες που βρίσκουμε στο «black styling package» και αφορά την βασική έκδοση των 245 ίππων, είτε σε Coupe, είτε σε Roadster αμάξωμα.

Τα μέρη που έρχονται από το πακέτο «S line», αφορούν τον προφυλακτήρα, το διαχύτη, αλλά και τις πλευρικές εισαγωγές αέρα, ενώ όσον αφορά το «black styling package», αυτό επιμελείται τους πλευρικούς καθρέπτες, τις εισαγωγές αέρα στο εμπρός μέρος, τις εξατμίσεις και το σήμα, τα οποία βάφονται σε μαύρο χρώμα.

Audi-TT-Scomp-package-2

Ακόμα το πακέτο προσφέρει ζάντες 19 ιντσών ως στάνταρ, ενώ οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν, εφόσον το επιθυμούν και ζάντες 20 ιντσών, με 10 ακτίνες σε σχήμα «Υ». Το πακέτο περιλαμβάνει τη σπορ ανάρτηση S line η οποία χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 10mm και ενισχύει την επιθετική εμφάνιση.

Περνώντας στην καμπίνα, βλέπουμε στοιχεία του πακέτου «S line sport», με μαύρες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία, σπορ καθίσματα, τα οποία αποτελούνται από ένα συνδυασμό δέρματος και Alcantara, ενώ η υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής, να ντυθεί πλήρως με δέρμα Nappa.

Φυσικά τα διακριτικά “S” είναι διασκορπισμένα στο εσωτερικό του TT, ενώ οι μπλε ραφές έρχονται να ολοκληρώσουν μία πολύ ελκυστική εικόνα. Μπροστά από τον οδηγό συνεχίζει να υπάρχει ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, που βρίσκουμε και σε όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Το μοντέλο θα καταφθάσει στην αγορά της Γερμανίας μέσα σε αυτόν τον μήνα, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν μέσα στον Δεκέμβριο. Η τιμή εκκίνησης για τις εκδόσεις αμαξώματος Coupe και Roadster αντιστοιχούν σε 47.316 και 49.655 ευρώ αντίστοιχα.

Audi-TT-Scomp-package-3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...