Ποια είναι η τιμή της βασικής έκδοσης του Toyota Yaris;

Ο εξοπλισμός του βασικού Yaris 1.0 περιλαμβάνει 9 λειτουργίες ασφαλείας!

  • -
  • -

Την τιμή της βασικής έκδοσης του νέου Yaris στην εγχώρια αγορά ανακοίνωσε η Toyota, στο πλαίσιο της πρόσφατης διαδικτυακής παρουσίασης του μοντέλου στην Ελλάδα. Πρόκειται για την Active με τον χιλιάρη κινητήρα VVT-I των 72 ίππων και 93 Νm ροπής, η οποία προσφέρεται στα 13.600 ευρώ.

Στις αρχές Ιουλίου, η ελληνική αντιπροσωπεία της μάρκας είχε προχωρήσει και στη γνωστοποίηση των τιμών του Yaris με τον κινητήρα βενζίνης 1.5 VVT-I των 121 ίππων και των 150 Nm ροπής, το οποίο διατίθεται στην Ελλάδα από 15.380 ευρώ. Διαθέσιμες είναι, βέβαια, και οι πληροφορίες για το Yaris με το υβριδικό κινητήριο σύνολο (160 ίπποι, 120 Nm ροπής) με τιμή εκκίνησης τα 17.170 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NEO TOYOTA YARIS

Ευθυγραμμισμένο με τις προσταγές της νέας εποχής, το μοντέλο διατίθεται από τον βασικό εξοπλισμό με το πλήρες πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense, το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο 9 λειτουργιών:

Προηγμένο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση πεζών και ανίχνευση ποδηλατών, σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, Intellingent Adaptive Cruise Control, Σύστημα Υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα Αποφυγής Πρόσκρουσης αλλά και τον κεντρικό αερόσακο ασφαλείας, μία καινοτομία της Toyota.

Επιπροσθέτως στον βασικό εξοπλισμό προσφέρονται ζάντες αλουμινίου 15’’, φώτα ημέρας LED, ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, δερμάτινο τιμόνι και λεβιές, οθόνη αφής 7’’ με Android Auto και Apple CarPlay, κάμερα οπισθοπορίας, Bluetooth,USB & 4 ηχεία κ.α.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...