"Τσάκωσαν" το Hyundai Kona N στο Nurburgring

Με μεγάλες εξατμίσεις και φρένα, το γρήγορο Kona έκανε γύρους στην “πράσινη κόλαση”

  • -
  • -

Το ρεπορτάζ αναφέρει για ένα βαριά καμουφλαρισμένο Hyundai Kona, με τεράστιες εξατμίσεις, μεγάλους τροχούς και φρένα, αλλά και μια ευμεγέθης αεροτομή στο πίσω μέρος, που έκανε γύρους στο Nurburgring.

Η κάλυψη του αυτοκινήτου, αλλά και η σιγή ιχθύος από την πλευρά της Hyundai, δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα, αλλά μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι πρόκειται για μια σπορ έκδοση του μικρού SUV της φίρμας.

Άρα μιλάμε για την έκδοση 'Ν' του μοντέλου, ή στη χειρότερη την N-Line. Αν ισχύει το πρώτο, που είναι και το πιο πιθανό, τότε κάτω από το εμπρός καπό του θα κρύβεται ο γνωστός από το i30 κινητήρας των 2,0 λίτρων, με απόδοση 250 ή 275 ίππων, ανάλογα με την έκδοση.

Τώρα αν η Hyundai έχει φροντίσει η μετάδοση στο Kona να περνάει και στους τέσσερις τροχούς ή έχει κρατήσει τη λογική με την κίνηση μόνο στους εμπρός, όπως στο μικρομεσαίο μοντέλο της, δεν είναι γνωστό ακόμα. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε ότι για τη μετάδοση θα φροντίζει ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη. Η παρουσίαση του γρήγορου Hyundai Kona αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

#μένουμε_ σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...