Πρώτο σκίτσο για το νέο Hyundai i10

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο αυτοκίνητο πόλης στη Φρανκφούρτη

  • -
  • -

Και ναι, το μυστήριο λύθηκε. Το νέο μοντέλο που θα παρουσιάσει η Hyundai το Σεπτέμβριο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης είναι το i10. Μετά από μία ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στις αρχές Ιουλίου (δείτε πόσοι από τους αναγνώστες του GOCAR μάντεψαν ότι πρόκειται για το i10), η κορεάτικη μάρκα μας δίνει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του αυτοκινήτου πόλης, μέσω ενός σκίτσου.

Σε αυτό το i10 δείχνει αρκετά μυώδες, με έντονες ακμές στο αμάξωμα, φουσκωμένους θόλους και μεγάλους τροχούς. Βέβαια η τελική μορφή του μικρού της Hyundai θα είναι πιο… προσγειωμένη, αλλά και πάλι αναμένεται να έχει ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα από το τωρινό μοντέλο.

Ως γνωστόν η Hyundai δίνει μεγάλο βάρος στις τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Το i10 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καθώς προσφέρει υπηρεσίες Blue Link, Apple CarPlay, Android Auto, ασύρματη φόρτιση κινητού, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο φρενάρισμα με ανίχνευση οχημάτων και πεζών, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, υποβοήθηση για διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας και άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI i20 1.0 TURBO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...