Γεύση από το εσωτερικό του νέου SEAT Leon

Οι «κατάσκοποι» απαθανάτισαν την καμπίνα του μικρομεσαίου μοντέλου

  • -
  • -

Αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, απεικονίζοντας το εσωτερικό της νέας γενιάς του SEAT Leon. Ο "μακρινός Ισπανός ξάδερφος" του Golf εθεάθη να περιφέρεται στο Nurburgring, όπου προφανώς πραγματοποιεί τις προγραμματισμένες δοκιμές εξέλιξης.

Κάποιοι φωτογράφοι του Motor1 κατάφεραν να απαθανατίσουν το εσωτερικό του επερχόμενου μικρομεσαίου, το οποίο δεν φέρει κανένα ίχνος καμουφλάζ στον διάκοσμο, εκτός από ένα αυτοκόλλητο χαρτάκι στην κεντρική κονσόλα. Στην κορυφή βρίσκεται η οθόνη του συστήματος πολυμέσων, ενώ ο λεβιές περιβάλλεται από λίγα φυσικά κουμπιά. Ο πίνακας οργάνων δείχνει να είναι ψηφιακός, ενώ στη μέση υπάρχει απεικόνιση ενός χάρτη. Αυτό δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη, μιας και τόσο η Volkswagen όσο και η Audi διαθέτει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων εδώ και κάποια χρόνια. Σίγουρα όμως η μάρκα θα βάλει τα δικά της γραφικά.

Εκτός όμως από την καμπίνα του επερχόμενου Leon, το νέο μοντέλο φέρει νέα σχεδίαση με καινούργια φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Η επίσημη παρουσίαση όμως αναμένεται να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...