Seltos: Ακόμα ένα νέο SUV της KIA

Η ονομασία είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία

  • -
  • -

Πολλές είναι οι εταιρείες που καταφεύγουν στην ελληνική μυθολογία για να ονοματίσουν κάποια από τα νέα τους μοντέλα και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει με περηφάνια. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το νέο SUV της Kia με την ονομασία Seltos. Προέρχεται από το Κέλτος, γιος του Ηρακλή και είναι αυτό που μέχρι τώρα επιβεβαιώθηκε. Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς, γιατί η εταιρεία κράτησε το S. Το S είναι για να δείξει η κορεάτικη εταιρεία ότι πρόκειται για ένα sport και σβέλτο SUV, ενώ παράλληλα θα προσφέρει στιλ, κομψότητα και ευρυχωρία. 


Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου KIA XCeed, τις είδες;;;

Αναφορικά με την εξωτερική του εμφάνιση, δεν έχουμε καμία επίσημη φωτογραφία παρα μόνο ό,τι έχουμε δει από τα σκίτσα, καθώς και το πίσω μέρος του νέου SUV. Το Seltos θα βρει τη θέση του κάτω από το Sportage και αναμένεται να περάσει σχεδόν σε όλες τις αγορές του κόσμου. Αναμονή μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όταν η Kia αποκαλύψει επίσημα το νέο της μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα θα δούμε και το νέο XCeed.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 66 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID


Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε γνωστά ειδησεογραφικά websites του χώρου:


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...