McLaren Senna GTR: Ξεκινάει η παραγωγή

Το μοντέλο παραγωγής θα αποκαλυφθεί αυτή την εβδομάδα

  • -
  • -
Τα 1,26 εκατομμύρια ευρώ για ένα αγωνιστικό supercar δεν είναι πρόβλημα για τουλάχιστον 75 ατόμων σε αυτόν τον πλανήτη, μιας και όλα τα αντίτυπα της McLaren Senna GTR έχουν ήδη πουληθεί. Το εν λόγω μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 και αποτελεί την αγωνιστική version της McLaren Senna.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε όμως είναι ότι το εκρηκτικό μοντέλο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή του για να καταλήξει στους ιδιαίτερα ευκατάστατους ιδιοκτήτες του. Μάλιστα, σε ερώτηση που έγινε από έναν εκ των 75 κυρίους στην εταιρεία σχετικά με το πότε θα παραλάβουν το ξεχωριστό μοντέλο, η βρετανική φίρμα ανέφερε ότι το πρώτο μοντέλο παραγωγής θα αποκαλυφθεί στις 15 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα θα δούμε το “τέρας” των 825 ίππων

Αν συγκρίνουμε την έκδοση GTR με την απλή Senna, εκτός από την υψηλότερη τιμή φέρει και αρκετές… ελλείψεις. Παρά το ότι πληρώνεις περισσότερα, παίρνεις… λιγότερα και αυτό είναι μέρος της “αγωνιστικής φιλοσοφίας”. Για να είναι λοιπόν πιο ελαφρύ έχουν αφαιρεθεί οι αερόσακοι, η κεντρική οθόνη του συστήματος πολυμέσων και η αναδιπλούμενη οθόνη μπροστά στον οδηγό. Θα διαθέτει όμως νέο σπορ τιμόνι με paddles, κλιματισμό, 25 ίππους παραπάνω από την απλή Senna και συστήματα ασφαλείας όπως η προειδοποίηση και αποφυγή οπίσθιας σύγκρουσης.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...