Νέο DS 7 Crossback E-Tense με 300 ίππους

Με 50 χιλιόμετρα αυτονομία για «ηλεκτρική οδήγηση»

  • -
  • -

Ακολουθώντας την ανακοίνωση της Peugeot για τα νέα της υβριδικά, η DS Automobiles αποκάλυψε την υβριδική εκδοχή του DS 7 Crossback. Το γαλλικό SUV εφοδιάζεται με έναν 1.6 turbo κινητήρα, ο οποίος συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται τοποθετημένος στον πίσω άξονα με αποτέλεσμα το DS 7 να κινείται και με τους τέσσερις τροχούς. Ο βενζινοκινητήρας αποδίδει 200 ίππους και οι ηλεκτροκινητήρες 109, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία η συνδυαστική ισχύς είναι 300 ίπποι και 450 Nm ροπής.

Δες ΕΔΩ το νέο DS 3 Crossback

Η μπαταρία των 13,2 kWh επιτρέπει στο νέο DS 7 Crossback E-Tense να κινηθεί έως και 50 km αμιγώς ηλεκτρικά (WLTP) και με ταχύτητες έως και 135 km/h. Εκτός από την ηλεκτρική του ικανότητα, ο χρήστης του πολυτελούς SUV μπορεί να επιλέξει και στα προγράμματα οδήγησης Sport, Hybrid και 4WD. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 6,5 sec, ενώ οι εκπομπές ρύπων περιορίζονται στα 50 g/km CO2 (WLTP).

H DS ανακοινώνει ότι χρειάζεται 2 ώρες για να φορτιστεί η μπαταρία του υβριδικού μοντέλου από ειδικό ταχυφορτιστή 32Α ή 6,6 kW. Στην περίπτωση που θα το φορτίζει κανείς σε οικιακή πρίζα, ο χρόνος που χρειάζεται είναι 8 ώρες. Η γαλλική φίρμα ισχυρίζεται ότι το DS 7 Crossback δεν θυσιάζει το χώρο για χάρη των μπαταριών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...